1.5 meter Citygame

1,5 meter Citygame

Gegarandeerd FUN buiten!
  • Actief bewegen in de stad
  • Unieke opdrachten
  • Veilig en op afstand
€29,95
Boek direct

1,5 meter Citygame Extra

Extra uitdaging in de stad!
  • Actief bewegen in de stad
  • Unieke opdrachten
  • Veilig en op afstand
  • Extra uitdagingen
€29,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Meest populaire pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • De leukste Citygame van nu!
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ
   of 3 gangen menu
€79,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Achmea
Klm Fan

Combinatie Citygame Opdrachten

Een combinatie van onze leukste citygame opdrachten zijn de basis van dit nieuwe spel. Een uniek spel kun je stellen, nog nooit eerder had je zoveel FUN op een veilige afstand van elkaar. Speel de verschillende spelonderdelen en kom zo meer te weten over de gepleegde moord. Een grappig, maar ook spannend spel. We vragen je hierbij goed op jezelf en anderen te letten en je gezond verstand te gebruiken.

Citygame Spelonderdelen

Laat je hersenen kraken! Maak gebruik van je talenknobbel en je wiskundekennis. Ook inzicht, creativiteit en spontaniteit zijn van groot belang tijdens deze game. Al het bewijs moet op papier of via foto/video worden verzameld en aan de begeleider worden getoond. Stukje bij beetje krijg je extra hints en word je beloond voor het correct uitvoeren van de opdrachten. Denken én doen wegen even zwaar tijdens deze gezellige middag. Bundel je krachten en ga op pad!

Citygame steden

Een citygame kan in elke stad naar keuze worden gespeeld. Het is voor iedereen weer toegestaan om buiten te bewegen mits er 1,5 meter afstand wordt gehouden tussen verschillende huishoudens. De perfecte kans dus om je vrienden uit andere steden weer eens te zien en samen iets leuks te doen. Houdt er wel rekening mee dat het openbaar vervoer aanvullende maatregelen heeft getroffen, mocht je daarvan gebruik willen maken. Ook het vervoer in personenauto’s kent nog enkele maatregelen. Uiteraard zoeken we samen naar een geschikte en rustige locatie in de stad om af te spreken.


Boek 1.5 Meter Citygame

De leukste citygame boek je gemakkelijk en snel. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Citygame


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo