Prijzen en tijdsduur

2,5 uur
Voetbalgames Basis
 • 4 Voetbalgames
 • Drankje in de pauze
 • Begeleiding en groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 39,95 p.p.

Boek direct
2,5 uur
Voetbalgames Extra

€ 59,95 p.p.

Boek direct
5 uur
Voetbalgames Uitgebreid
 • 4 Voetbalgames
 • Paintball met 550 kogels
 • Begeleiding en groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 84,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!


Speel nu Extreme Voetbal Games!

Samen met je team speel je de leukste voetbalspelletjes op ons veld. Echte groepsspelen om buiten te spelen. Met je team speel je 4 extreme voetbalgames in grote en kleinere groepen. De beste voetbalgames speel je natuurlijk bij Fundustry!


Levend Tafelvoetbal

Jullie beginnen met twee sterke teams aan het tafelvoetbalspel. Je zit vast aan touwen die dwars over het speelveld bevestigd zijn. Vandaaruit speel je net als met gewoon tafelvoetbal een lekker potje tegen elkaar. De regels zijn simpel, je blijft bij je touw en wie het meeste scoort die wint met z’n team!

Shock Voetbal

Bij shock voetbal word je weer in twee teams verdeeld. Dit is niet zomaar een voetbalspel, maar een spel met een verrassing… Je krijgt namelijk shock banden om je enkels en de begeleider geeft onverwachts elektrische schokken aan diverse spelers. Dit is een extreme voetbal game en niet weggelegd voor watjes. Kun jij je staande houden in het veld?!

Snookball

Een combinatie van snooker en een voetbalspel, ookwel footpool of poolsoccer genoemd. Je staat in een veld met alle voetballen bij elkaar, net als op de snookertafel. Na de aftrap moet je zoveel mogelijk ballen in de netten in de hoeken en langs de rand zien te schieten. Benieuwd of jij een vaste voet hebt en goed kunt richten? Kom dan snookball spelen!

Footdarts

Footdarts is een combinatie van darten en een voetbalspelletje. Je schiet van ruime afstand op een gigantisch dartbord waar punten op staan. Blijft jouw voetbal hangen aan het bord dan verdien je punten. Even flink trappen en gaan; echt een ‘funnygame to play’!

Het Snookball en Footdarts worden afgewisseld met elkaar. Je groep wordt in tweeën verdeeld en je speelt met een kleinere groep het voetbalspel. Na een half uur wissel je van spel en zo kun je aan alles meedoen! Voor ieder spel is er 30 minuten de tijd om te spelen. Na 2 spellen is er een korte rustpauze met een verfrissend drankje.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 27,50
Borrel snacks
Vanaf 5,95
Buffet
29,95
Drankjes
Vanaf 2,45
Panini
5,95
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!