Airsoft Gouda

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Airsoft Gouda

Airsoft is een ervaring die je niet mag missen! Vlieg over het veld met jouw wapen waarmee jij iedereen een voor een uitschakelt. Duik achter de verschillende obstakels en zie hoe de kogels je om de oren vliegen. Ga samen met je vrienden, familie of collega’s de strijd aan en beleef de sensatie!

Wat is airsoft?

Stap in de airsoft arena en ga het levensechte gevecht tegen elkaar aan. Met een airsoft gun en een masker ben je klaar voor de strijd. Airsoft is te vergelijken met paintball, maar in plaats van verfballetjes schiet je met kleine BB’s. Door de kleine omtrek vliegen de BB’s razendsnel over het veld! Maak gebruik van verschillende technieken en tactieken tijdens het gevecht. Duik achter de verschillende objecten om je te beschermen van de kogels, geef je team dekking terwijl jullie de tegenstanders insluiten en wees altijd twee stappen voor op je tegenstander.

Airsoft in teams

Werk samen als een team, want alleen kom je er niet! Pas de tactieken toe en verras je tegenstanders. Gaan jullie voor een sluipaanval of splitten jullie? Het airsoft spel ligt in jouw handen. Teamwork bepaalt het winnende team, zet dus jullie beste beentje voor en domineer je tegenstanders!

Airsoft spelvormen

Speel de vetste airsoft spelvormen om het uiterste van airsoft te beleven. Speel het zenuwslopende team deathmatch en versla je tegenstanders. Of werk samen en gebruik het beste staaltje teamwork tijdens een potje capture the flag. Verover de vlag en zorg dat je niet geraakt wordt.

Airsoft in Gouda

Zoek je het beste uitje van Gouda? Zoek dan niet verder en kom airsoften in Gouda! Speel het spel samen met je vrienden, familie of collega’s. Gouda is een geschikte locatie voor de beste bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen. Op de Fundustry locatie in Gouda kun je niet airsoften, maar wel paintballen. Wil je graag airsoften, dan raden we een ritje naar Ewijk bij Nijmegen aan!


Combineer Airsoft

Combineer het airsoft met een uitje naar keuze en ga voor de ultieme adrenaline boost! Ga bijvoorbeeld airsoften en lasergamen en beleef de sensatie van beide werelden. Na een lange intensieve strijd zul je vast dorst hebben, eindig daarom de dag met een heerlijk drankje of hapje naar keuze.


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures! Met deze top locatie in Gouda dagen wij je uit!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het best bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo