Airsoft Rotterdam

Airsoft!

AIRSOFT LIGHT PACK

1 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 2 Games
€29,95
Boek direct

AIRSOFT MEDIUM PACK

2 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • 3 Games
€39,95
Boek direct

AIRSOFT EXTREME PACK

3 uur
 • Inclusief
  • Safety Pack
  • Onbeperkt kogels
  • Alle Games
€49,95
Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Achmea
Klm Fan

Airsoft Rotterdam

Wat is Airsoft?

Airsoft lijkt op paintball, maar je schiet met plastic BB’s in plaats van verf. De BB’s zijn airsoft kogels die door hun kleine afmetingen nog sneller door het veld heen vliegen. Met echte replicawapens ga je de airsoft arena in en neem je het op tegen je vrienden, familie of collega’s. Omdat je speelt met airsoft guns die lijken op echte wapens, mag je pas deelnemen als je 18 jaar of ouder bent. Het is een uitstekend uitje voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje. Samenwerken of juist lijnrecht tegenover elkaar in het airsoftveld, jij bepaalt het zelf!

Airsoft Kleding

Op het airsoft veld word je minder vies dan op het paintball veld, toch krijg je beschermende kleding aan. Een overall en masker beschermen je tegen de airsoft kogels die door het veld heen vliegen. Zorg zelf voor stevige schoenen zodat je snel en wendbaar over het airsoftveld kunt sluipen. De airsoft kleding krijg je te leen tijdens je uitje, wij doen de was wel voor je. Omdat je in Rotterdam binnen airsoft speelt heb je nooit last van regen of modder. Je airsoft uitje kan dus altijd doorgaan!

Airsoft in Rotterdam

In Rotterdam kun je airsoften op ons indoorveld in een oude manege. Een groot veld met diverse obstakels waar je naar hartenlust kunt schieten. Speel een gave shooting gamemode die het spel nog spannender maakt. Airsoft in Rotterdam is een gezellig uitje waar je nog lang over na kunt praten. In Rotterdam zijn er dan ook diverse mogelijkheden om te blijven zitten na afloop, je kunt vooraf een heerlijk menu of BBQ reserveren.


Boek Airsoft Rotterdam

Het leukste shooting uitje boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

Airsoft


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met onze centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo