Prijzen en tijdsduur

2 uur
Grip op de situatie
  • Slipcursus 1 uur
  • Offroad rijden 1 uur
  • Begeleiding
  • Groepsfoto
  •  
  •  

€ 67,50 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Wil je zowel iets leren als plezier hebben?

Bedrijfsuitje Grip op de Situatie

Met Grip op de situatie worden twee uiterst uitdagende activiteiten gecombineerd met elkaar. Je komt offroad rijden op een uitdagend parcours en leert een auto onder controle te houden bij slechte weersomstandigheden met een slipcursus. Wil je ook een uitdagend uitje, boek dat nu Grip op de situatie!

Programma

Na een warm ontvangst op onze locatie ga je samen met onze instructeur richting ons parcours. Na een korte instructie over het 4×4 rijden stap je de ruige terreinwagen in om het parcours onveilig te maken. Met veel steile hellingen en diepe kuilen is het een ware uitdaging om het parcours te overmeesteren.

Vervolgens ga je richting de slipbaan om te gaan slippen. De instructeur verteld hier alle belangrijke onderdelen omtrent de slipcursus. Deze informatie ga je uiteindelijk in praktijk uitvoeren nadat je de auto instapt. Een zeer intensieve ervaring!

Voorbeeldprogramma

  • 14:00 – Ontvangst op onze locatie
  • 14:15 – Offroad rijden
  • 15:15 – Slipcursus
  • 16:15 – Afsluiting aan de bar

Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je bedrijfsuitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je bedrijfsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,95
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry!

Een bedrijfsuitje organiseer je bij Fundustry Events! Met zeven centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle bedrijfsuitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende uitjes als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken.

 

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

 

De bedrijfsuitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze bedrijfsuitjes of vraag een offerte aan om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo