• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2

De leukste Workshops in Utrecht

Ben je op zoek naar een Workshop in Utrecht? Dan helpen wij je daar graag bij! In dit blog artikel vind je verschillende unieke workshops, voor zowel mannen als vrouwen, die leuk zijn om samen te doen met je vrienden, vriendinnen, familie of collega’s. Wij bieden graag de hulp om de geschikte workshop te vinden. De volgende workshops komen in dit blog artikel aan bod:

 

Ben je op zoek naar workshops voor een bepaalde gelegenheid? Kijk dan bij ons assortiment aan workshops.

Ibiza stijl

Alles in de stijl van het mooie eiland Ibiza! Bij deze workshop heb je de keus uit het maken van een tas, een hoed of verschillende armbandjes. Dit is een workshop waarbij je gezellig met je vrienden, familie of collega’s aan de slag gaat. Je ontwerpt de accessoires helemaal zelf. Al met al een super leuk dagje uit waarbij je de dagen, weken & jaren daarna nog kunt genieten van de mooie accessoires.

Culinair

Houd je van lekker eten en vind je het leuk om zelf te koken? Dan past een van de culinaire workshops zeker bij jou! Je hebt de keus uit verschillende workshops, namelijk: de Sushi kookworkshop, de Indonesische kookworkshop, de hamburger kookworkshop en de Tapas kookworkshop. Deze gerechten ga je zelf klaar maken om ze vervolgens met z’n alle lekker op te eten.

Creatief

Steek je graag de handen uit je mouwen? Dan is een van deze creatieve workshops zeker geschikt voor je! Maak bijvoorbeeld een uniek kunstwerk tijdens de workshop Action Painting. Gooi en schilder met verf je eigen unieke creatie. Je kunt ook kiezen voor het beschilderen van een koe. Dit is natuurlijk geen echte koe. Tijdens deze workshop ga je samen met vrienden, familie of collega’s een koe beschilderen. Dit is een erg goede teambuilding oefening.

Drank

Houd je van speciaal biertjes of op z’n tijd van whiskey? Dan is de whiskey- of bierproeverij een erg leuk uitje. Je gaat bij deze workshop verschillende soorten bier of whiskey proeven. Erg leuk om te doen samen met vrienden of familie. Je kunt ook kiezen voor een Cocktail workshop. Bij deze workshop ga je zelf een lekkere cocktail maken. Eerst ga je verschillende soorten drank proeven zodat je weet welke je lekker vindt. Vervolgens ga je kijken welke ingrediënten bij de door jou uitgekozen drank passen. Als je de drank met de ingrediënten hebt samengevoegd is het daarna alleen nog een kwestie van shaken.

 

Workshop 1742721 1920