• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Tekst

De Top 4 Stoerste Activiteiten Voor Mannen

Een vrijgezellenfeest of een mannen uitje is natuurlijk altijd super leuk, alleen welke activiteiten zijn nou het leukste om te doen en wat past het beste bij jullie? Dit is altijd weer de vraag en maakt het organiseren van een vrijgezellenfeest of mannen uitje dus keer op keer weer heel lastig. Op het internet zie je meestal ook door de bomen het bos niet meer, omdat er zoveel aanbod is en je gewoon niet meer weet wat je moet kiezen. Wij bij Fundustry Adventures kennen dit en willen jullie dus graag een handje helpen. In dit blogartikel hebben wij het lekker makkelijk voor gemaakt jullie en hebben we een top 4 samengesteld van de leukste en stoerste mannen uitjes bij Fundustry Adventures!

 

De top 4 stoerste en leukste mannen activiteiten

1. Alpha Challenge
2. Mens Special
3. Die Hard Games
4. Grip op de Situatie

 

Tekst

 

1. Alpha Challenge

Tijdens deze stoere mannen activiteit beginnen jullie met Archery Tag. Archery Tag is een spel waarbij je de strijd met elkaar aangaat met pijl en boog. Je speelt het spel in twee teams en je moet proberen je tegenstand zo vaak mogelijk te raken. P.s. Wees maar niet bang. Er zit geen scherpe punt op de pijlen, maar een zachte nop! Na deze actieve activiteit gaan jullie verder met de activiteit Paintball. Paintball speel je in twee teams of ieder voor zich met de gamemode ‘Free-For-All’. Probeer zoveel mogelijk tegenstanders af te schieten met je, op luchtdruk werkende, paintball geweer! Tot slot spelen jullie nog de traditionele schotse Highland Games. Tijdens deze activiteit gaan jullie touwtrekken, vatrollen, paalwerpen en bandflippen. Ook bij deze activiteit werk je weer in teams! Durven jullie de strijd met elkaar aan te gaan? Klik dan op deze link en boek jullie Alpha Challenge uitje!

 

2. Men’s Special

Het Men’s Special uitje is een actief uitje dat, zoals de naam al zegt, speciaal voor mannen is. Zijn jullie een beetje goed met motorvoertuigen met 4 wielen? Mooi zo! Want tijdens dit uitje gaan jullie Quad rijden op een speciaal daar voor aangelegde behendigheidsbaan en Offroad rijden met een echte 4×4 terreinwagen. Hebben jullie genoeg controle of het stuur en denken jullie de voertuigen overeind te houden? Klik dan op deze link en boek jullie Mens Special uitje!

 

3. Die Hard Games

De Die Hard Games is voor echte die hard mannen die wel van een uitdaging houden en nergens bang voor zijn! Tijdens deze activiteit begin je met de activiteit ‘Expeditie Robinson’. Deze opdrachten in deze activiteit zijn gebaseerd op de proeven uit de echte TV serie. Voel je dus een echte Robinson! Vervolgens gaan jullie de Paintball Bunnyhunt doen. Bij deze activiteit trekt een van jullie een konijnenpak aan en rent van de ene kant naar de andere kant van het paintball veld, terwijl de rest op hem mag schieten met paintball geweren. Degene in het konijnenpak moet natuurlijk wel de jarige of de vrijgezel zijn. Tot slot gaan jullie, net als bij de Alpha Challenge, de Highland Games spelen! Een echt ‘die hard’ uitje dus! Lijkt dit jullie nou super vet? Klik dan op deze link en boek jullie Die Hard uitje!

 

4. Grip op de Situatie

Altijd al je rij skills aan je vrienden willen laten zien? Dat kan tijdens een Grip op de Situatie uitje! Jullie beginnen, net als bij het uitje ‘Men’s Special’, met offroad rijden in een echte 4×4 terreinwagen. Super gaaf en ruig! Wanneer jullie de terreinwagen weer terug hebben gezet, stappen jullie in een slipauto en gaan jullie een slipcursus volgen! Weten jullie de slip bolide onder controle te houden op het gladde wegdek en alle inzittende ongedeerd te houden? Klik dan op deze link en boek jullie Grip op de Situatie uitje!

 

Zit er toch niks voor jullie tussen?

Zit jullie mannen uitje hier nou toch niet tussen? Klik dan op deze link en zie ons volledige aanbod aan mannen uitjes!