• Beoordeeld met een 9
 • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
 • Gezellig en fun
4,2
Kerst

De Top 5 Tweede Kerstdag Uitjes!

Tijdens tweede kerstdag zijn er veel verschillende uitjes die jullie kunnen doen, maar welke zijn nou de leukste? Om jullie bij het uitzoeken van een geschikt tweede kerstdag uitje een handje te helpen, hebben wij voor jullie een top 5 gemaakt van de leukste uitjes met daarbij een kleine beschrijving van wat de kerstuitjes inhouden! Zo wordt jullie tweede kerstdag ongetwijfeld een super leuke dag!

Top 5 leukste tweede kerstdag uitjes

  1. Cool Event Scheveningen
  2. Winter Efteling
  3. Kerstcircus op het Malieveld
  4. Kerststad Valkenburg
  5. The Christmas Show

Tekst

1. Cool event Scheveningen

Elk jaar wordt Scheveningen vanaf 11 november tot 14 januari weer omgebouwd tot waar winter wonderland! Tijdens dit ‘Cool Event’ kunnen jullie schaatsen, ijssculpturen bekijken en zelf maken, van een ice roetsjbaan af roetsjen en nog veel meer! Neem een kijkje op de website voor de tijden en prijzen!
Scheveningen

2. De winter Efteling

Elk jaar tijdens de winterperiode, is de Efteling weer helemaal gezellig winters aangekleed! Buiten dat jullie kunnen genieten van alle attracties die het park te bieden heeft, kunnen jullie in deze periode ook jullie schaats skills laten zien op de overdekte schaatsbaan en vervolgens lekker opwarmen bij een groot kampvuur onder het genot van warme chocomelk en een broodje Unox! Neem een kijkje op de website voor de tijden en prijzen!
Winterefteling

3. Kerstcircus op het Malieveld

Zijn jullie echte circus liefhebbers? Ga dan naar het kerstcircus op het Malieveld in Den Haag! Geniet van de spectaculaire acts en natuurlijk de heerlijke kerstsfeer die er hangt. Elke dag zijn er twee shows, eentje in de ochtend en eentje aan het eind van de middag. Neem een kijkje op de website voor de tijden en prijzen!
Kerstcircus

4. Kerststad Valkenburg

Een ander typisch kerstuitje is natuurlijk een kerstmarkt! In Valkenburg zit de grootste kerstmarkt van Nederland en is dus erg leuk om te bezoeken! Niet alleen de kerstmarkt is super sfeervol ingericht, maar in de hele stad vind je lichtjes en kerstdecoraties! Ook zijn er in Valkenburg elk jaar weer verschillende leuke en sfeervolle kerstparades. Al met al, een echte kerststad dus!
Kerstmarktvalkenburg

5. The Christmas Show

Dit jaar vindt ‘The Christmas Show’ weer plaats in de Amsterdamse Ziggo Dome met een nieuw en sprookjesachtig thema. Dit jaar gaat de voorstelling namelijk over ‘Assepoester en het Kerstbal’! Sprookjes zijn niet alleen voor kinderen! Neem plaats in de sfeervolle zaal en ga helemaal op in het sprookjesverhaal!

Christmasshow

 

 

 

 

Ben jij op zoek naar leuke uitjes tijdens de kerst? Denk jij aan een leuke citygame, een gemotoriseerd uitje als quad-rijden of heb jij zin in een paintball uitje? Klik op deze link en zie ons aanbod!