• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Head

Een Creatieve Workshop: Het Ideale Vrijgezellenfeest!

Een workshop is een unieke en creatieve vrijgezellenfeest activiteit omdat je je creativiteit de vrijeloop kunt geven. Gaan jullie bijvoorbeeld de workshop ‘Hamburgers maken’ doen, dan kun je de hamburger helemaal maken zoals jij dat wilt. Hetzelfde geld voor de workshop ‘Action Painting’ Hierbij gooi je al je emotie, gevoelens en frustratie eruit in de vorm van een schilderij, waardoor je een heel creatief en persoonlijk schilderij krijgt. Al met al, bij alle workshops kan je jezelf even helemaal lekker laten gaat en maken wat jij mooi en lekker vindt!

Op het internet vind je veel verschillende soorten workshops, maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet welke workshop het beste bij jullie past. Daarom hebben wij een top 5 samengesteld van de leukste, creatiefste en uniekste workshops die je kunt volgen bij Fundustry Adventures. Kies een van de workshops en beleef een onvergetelijk vrijgezellenfeest!

Top 5 workshops

Sushi Maken
Parfum & Bodyscrub Maken
Zeep Maken
Kookwedstrijd
Cocktails maken

Sushi Maken

Houden jullie nou super veel en wilde jullie altijd al een keer je eigen sushi maken? Dit is jullie kans! Ontwerp en maak jullie eigen sushi rol en eet hem na afloop lekker op! Tijdens deze Sushi workshop worden jullie geholpen door een professionele begeleider, die op al jullie vragen antwoord kan geven!

Sushi Work

Parfum & Bodyscrub Maken

Dit is een echte workshop voor de dames die ervan houden om zichzelf soms even lekker te verwennen! Tijdens deze workshop ga je heerlijke parfum en Bodyscrub maken die je uiteraard aan het einde van de workshop ook lekker mee naar huis mag nemen. Maak de parfum en bodyscrub hoe jij ze het lekkerst vindt en geniet thuis heerlijk je zelfgemaakte resultaat!

Parfum Work

Zeep maken

Net als de ‘Parfum en Bodyscrub workshop’, is dit ook een echte beauty workshop! Maak een samenstelling van de geuren die jij wilt gebruiken in jouw persoonlijke zeep en maak er vervolgens een heerlijke zeep van. Smeer jezelf tijdens het douchen of badderen heerlijk in met jouw zelfgemaakte zeep en ruik lekker naar de geuren die jij het lekkerst vindt!

Zeep Work

Kookwedstrijd

Zijn jullie erg competitief ingesteld en zijn jullie echte kook liefhebbers, dan is deze workshop/wedstrijd echt iets voor jullie! Ga de strijd met elkaar aan en kijkt wie het lekkerste gerecht op tafel kan zetten voor het eind van tijd! Durven jullie de strijd aan!

Koken Work

Cocktails Maken

Houden jullie wel van een drankje op zijn tijd en wilde jullie altijd al een eigen cocktail maken? Dat kan tijdens de workshop ‘Cocktails maken’! Kies uit ons ruime assortiment aan ingrediënten en maak een cocktail die jij het lekkerst vindt! Niks is te gek!

Cocktail Work

 

Vrijgezellenfeest vieren op locatie

Wil je een vrijgezellenfeest vieren in een grote stad? Dan kun je terecht op onze volgende pagina’s: