• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Tekstt

Escape Room Als Teambuilding Uitje

Het doel van een escape room is, zoals de naam al zegt, het ontsnappen uit een kamer. Je kunt kiezen uit allerlei verschillende escape room thema’s waarvan elke escape room een andere verhaallijn heeft . Je wordt met je groep opgesloten in een kamer, waar je vervolgens verschillende opdrachten en puzzels moet uitvoeren om uit de kamer te kunnen ontsnappen. Buiten de lastige opdrachten en puzzels, heb je ook nog te maken met tijdsdruk, bij elke escape room krijg je namelijk 1 uur om te ontsnappen uit de kamer!

Waarom een escape room als teambuilding uitje?

 Samenwerken en communiceren is erg belangrijk tijdens een escape room, daarom is een escape room ook het perfecte uitje om aan jullie teambuilding te werken! Door de tijdsdruk krijg je ook te maken met stressvolle situaties, zorg er met je team voor dat de stress niet de leiding neemt en dat iedereen gewoon rustig en ontspannen blijft. Stress en tijdsdruk is ook veel voorkomend op de werkvloer, dus wanneer jullie de tijdsdruk en stress in de escape room kunnen onderdrukken, kunnen jullie dat op de werkvloer ook! Een leuke uitdaging dus!

Escape rooms

 Bij Fundustry hebben we veel verschillende soorten escape rooms met ook ieder zijn eigen moeilijkheidsgraad. De ene is dus moeilijker dan de ander, zo kunnen jullie zelf kiezen welke escape room het beste bij jullie past! Hier onder vind je een aantal escape rooms met een bijbehorend ontsnappingspercentage. De ontsnappingspercentages staan voor het percentage mensen waarbij het is gelukt om binnen de tijd uit de escape room te ontsnappen! Hoe lager het percentage, hoe moeilijker de escape room dus is!

 

Tekstt

 

Lijkt je een escape room nou het perfecte teambuilding uitje voor jullie team ? Klik dan op deze link en boek jullie eigen spannende escape room!


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!

[hubspot type=form portal=5598567 id=ffe2f3c4-7912-4433-a773-f27960d678a0]