• Beoordeeld met een 9
  • Ruim 1 miljoen bezoekers ontvangen
  • Gezellig en fun
4,2
Voetbal

Waarom Oranje vanaf nu geen finale meer mist!

Het draait om teamspirit

Bij ons strijdplan draait het om de juiste teamspirit. We trekken ons in het diepste geheim terug voor besloten trainingen op steeds weer andere locaties. Om toekomstige tegenstanders zand in de ogen te strooien doen we net of het om een gezellig bedrijfsuitje of leuk groepsarrangement gaat. Maar in werkelijkheid draait het bij onze extreme voetbalgames om het leveren van een topprestatie en het bereiken van eeuwige roem.

Ouderwets op trainingskamp

Wij organiseren onze trainingskampen bij onze vestigingen in Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk. Je balgevoel, tactische kennis, conditie en doorzettingsvermogen worden behoorlijk op de proef gesteld. Al snel kom je erachter dat het nog niet zo eenvoudig is om een topvoetballer te worden. Wat er op de tv zo eenvoudig uitziet is in de praktijk oh zo moeilijk. De bal heeft plotseling een eigen wil en ook je teamgenoten lijken jou niet altijd te snappen. De weg naar de top is lang en zwaar.

No guts, no glory

Het is op zich natuurlijk al een hele eer als je door familie, vrienden of collega’s wordt uitgenodigd om aan de extreme voetbalgames deel te nemen. Vaak draait het vanuit de organisatie van zo’n groepsactiviteit immers om een streng selectiebeleid en pittige toelatingseisen. Je moet ook heel wat in je mars hebben om onderdelen, zoals Levend Tafelvoetbal, Shock voetbal, Snookerball en Footdarts tot een goed einde te brengen. Om nog maar niet te spreken van het onderdeel Bitterbal. Want ook die mogen op de lijst met uitgebalanceerde sporthapjes en -drankjes natuurlijk niet ontbreken.

Speel jezelf in de basis!

Wil jij ervoor zorgen dat bondscoach Ronald Koeman niet meer om jou en je familie, vrienden of collega’s heen kan? Ga jij er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat we vanaf nu met het Nederlands elftal nooit meer op een eindtoernooi ontbreken? Bekijk dan via Fundustry de extreme voetbalgames. Een sportieve en oergezellige activiteit voor jong en oud. Toch nog graag even contact met één van onze experts? Geen probleem, we helpen graag!