Borrelboot Basis

1,5 uur
  • Onbeperkt drank assortiment (bier, wijn en fris)
  • Privé boot op het water
€39,95

Borrelboot Extra

1,5 uur
  • Onbeperkt drank assortiment (bier, wijn en fris)
  • Privé boot op het water
  • Incl. Lunch
€54,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Twee activiteiten naar keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Borrelen en genieten op de enige echte Borrelboot!

Dat is bij Fundustry mogelijk! We hebben de aller gezelligste Borrelboot! De Borrelboot is mogelijk te boeken in Amsterdam, Rotterdam en Harderwijk. De schipper zorgt ervoor dat je alle mooie plekjes te zien krijgt van de door jouw gekozen stad. Geniet van het uitzicht onder het genot van een lekker verfrissend drankje.

 

Altijd mogelijk!

Ervaar nu de Borrelboot van Fundustry. Met familie, vrienden, vriendinnen of collega’s even lekker ontspannen. Vaar lekker over het water, geniet van het uitzicht en beleef voor 1,5 uur een ultiem vakantie moment. Het heerlijke weer in combinatie met een borrel maken de tocht helemaal compleet. Wordt het toch slecht weer? De Borrelboot gaat gewoon door! De Borrelboot is er ook overdekt. De opstap locatie zal altijd een centraal punt zijn dat makkelijk te bereiken is.


Borrelboot voor Iedereen

De Borrelboot is geschikt voor zowel kleine en grote groepen! De Borrelboot is leuk als teamuitje, vrienden- en vriendinnenuitje maar ook heel gezellig om even met de familie er tussenuit te gaan. Dobber lekker over het water en ervaar de ultieme gezelligheid samen. De Fundustry Borrelboot is al jarenlang een succes voor een geslaagd uitje!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

 

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart