Prijzen en tijdsduur

3 uur
Changing Gears XL
 • Slipcursus 1 uur
 • Ongevalsimulator 1 uur
 • Offroad rijden 1 uur
 •  
 •  
 •  

€ 99,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Combineer veiligheid met plezier!

Changing Gears XL

Je leert bij dit uitje zowel veiligheid als plezier hebben met gemotoriseerde voertuigen. Je maakt de keuze om stoer offroad- of quad te rijden. Daarnaast stap je in de ongevallensimulator om een ware auto ongeluk na te bootsen en volg je een slipcursus. Changing gears xl is ideaal als bedrijfsuitje, maar ook geschikt als teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Ook zin in een leerzaam en fun uitje, boek dan de Changing gears XL!

Programma

Na een warm ontvangst op onze locatie ga je samen met onze instructeur richting ons parcours . Je begint met offroad rijden vol steile hellingen en diepe kuilen. Een prachtig avontuur in de bossen!

Daarna is het tijd om alles te leren omtrent slipgevaar. Onze instructeur zal uitleggen wat belangrijke onderdelen zijn om je auto onder controle te houden. Vervolgens stap je de auto in om deze onderdelen daadwerkelijk ook toe te passen op een nat wegdek. Een uiterst intensieve en leerzame ervaring!

Tot slot stap je de ongevallensimulator in, die een werkelijke auto ongeluk nabootst. Je zit vast in een auto die 180 graden is gedraaid! De instructeur verteld je stap voor stap wat je moet doen om te ontsnappen uit de auto. Op een zeer leerzame en leuke manier voltooi je dan de ongevallensimulator.

Voorbeeldprogramma

 • 14:00 – Ontvangst op onze locatie
 • 14:15 – Offroad rijden
 • 15:15 – Slipcursus
 • 16:15 – Pauze
 • 16:30 – Ongevallensimulator
 • 17:30 – Afsluiting aan de bar

Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo