Changing Gears

Slipcursus van 1 uur

Slippen
  • Slipcursus
€49,95

Changing Gears

Durf jij het aan?!
  • Slipcursus
  • Ongevallensimulator
€74,95
Boek direct

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Slipcursus
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of Kipmenu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
klm
achmea

Combineer veiligheid met plezier!

Changing Gears

Je leert bij dit uitje zowel veiligheid als plezier hebben met gemotoriseerde voertuigen. Je maakt de keuze om stoer offroad te rijden of een leerzame slipcursus bij te wonen. Daarnaast stap je in de ongevallensimulator om een ware auto ongeluk na te bootsen. Changing gears is ideaal als bedrijfsuitje, maar ook geschikt als familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest. Ook zin in een leerzaam en fun uitje, boek dan de Changing gears!

Programma

Na een warm ontvangst op onze locatie wordt je door een instructeur begeleidt naar ons terrein. Je begint met een slipcursus en leert cruciale oefeningen om je auto onder controle te houden bij slipgevaar. Daarna stap je de auto in om de geleerde onderdelen in praktijk te brengen. Een uiterst intensieve ervaring!

Vervolgens stap je de ongevallensimulator in, die een werkelijke auto ongeluk nabootst. Je zit vast in een auto die 180 graden is gedraaid! De instructeur verteld je stap voor stap wat je moet doen om te ontsnappen uit de auto. Op een zeer leerzame en leuke manier voltooi je dan de ongevallensimulator. Tot slot is er de mogelijkheid om even bij te komen aan onze bar en wat lekkers te drinken en eten.


Programma Changing Gears

 • 14:00 – Ontvangst op onze locatie
 • 14:15 – Slipcursus
 • 15:15 – Pauze
 • 15:30 – Ongevallensimulator
 • 16:30 – Afsluiting aan de bar

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Merksplas, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo