Crazy Phone

Spannende Citygame
  • Citygame Crazy Phone
€24,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Citygame Crazy Phone
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Citygame Crazy Phone
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€74,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Ontmasker de Mystery Caller tijdens onze Crazy Phone!

Een spel vol verrassingen! De Fundustry Crazy Phone, in stad naar keuze kunt u dit spelen. Werk samen en wees creatief en gebruik uw inzicht. Dit is het perfecte uitje voor teambuilding doordat samenwerken groot deel van het spel is. We garanderen veel hilariteit tijdens de Crazy Phone! U wordt gebeld door een Mystery Caller die de opdrachten doorbelt. Komt u als eerste achter de locatie van de Mystery Caller? Dan gaat u met de winst er vandoor!

Programma Crazy Phone

Onze spelbegeleider zal een korte uitleg geven en na het drankje kan het spel van start gaan! In teams krijgen jullie een tas en telefoon waarop jullie opdrachten door gebeld krijgen. Voer de opdrachten zo origineel mogelijk uit in de door u gekozen stad en verdien zo de meeste punten! Als jullie de eindlocatie en het telefoonnummer hebben ontcijferd wordt iedereen daar verwacht voor de prijsuitreiking. Het team met de meeste punten wint en neemt onze felbegeerde Fundustry hoofdprijs in ontvangst!


Boek Crazy Phone

De spannendste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart