Dafje rijden

Dafje rijden

Samen een geweldige toertocht!
 • Deze deal bevat
  • De enige echte DAF 33
  • Tour kaart met unieke bezienswaardigheden
  • Enthousiaste gids!
  • Heerlijke picknick na afloop!

Dafje rijden Dinnerdeal

Meest gekozen!
 • Deze deal bevat
  • De enige echte DAF 33
  • Tour kaart met unieke bezienswaardigheden
  • Enthousiaste gids!
  • Heerlijk 3-gangenmenu!

Escape To The Moon

Wil je liever iets anders?
 • Deze deal bevat
  • Escape To The Moon City Game
  • Profesionele Begeleiding
  • Unieke AR Citygame!

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
Klm Fan
achmea

Dafje rijden

Een gezellig dagje uit!

Een mooie landelijke tocht met de DAF is ideaal voor een dagje fun! Ga samen op ontdekkingsreis met een unieke tour kaart waarin je de mooiste locaties kan ontdekken met een ouderwetse twist voor iedere gelegenheid. Natuurlijk is er een enthousiaste gids aanwezig die je veel kan vertellen over de gave locaties. Leg de geweldige herinneringen met jouw familie, vrienden of collega’s vast en maak het mee bij Fundustry Events.

DAF 33

De DAF 33 is een revolutionaire auto uit de jaren 60 die is ontwikkeld in Nederland. Een unieke auto om samen mee op pad te gaan en langs mooie locaties te rijden. Onze gids zal precies vertellen hoe de auto werkt en met de tour kaart kan je precies zien welke locaties je kunt bezoeken met de DAF 33. Herleef de jaren 60 samen opnieuw met een echte dafje! Boek direct het ultieme dafje rijden en beleef samen een geweldige ervaring

Combineer je uitje!

Heb je een leuke dag gehad en wil je die graag na bespreken? Kies dan voor een heerlijke picknick of een drie gangen menu op een van onze te gekke locaties. Of kies er voor om je dag te verlengen met een van onze andere activiteiten. Neem gezellig je vrienden, familie en collega’s mee, tijdens deze gave activiteit geschikt voor elk soort uitje


Bedrijfsuitje Dafje

Wil jij met jouw collega’s een adembenemende toertocht maken? Dan is dafje rijden zeker iets voor jou! Onderweg kunt u samen met uw collega’s veel beleven en ontdekken om de teamspirit te versterken. Dus ga gezellig samen op pad, leer elkaar beter kennen en deel de gekste avonturen in een unieke omgeving vol fun!


Het leukste dagje uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Adventures!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit een groot aantal activiteiten, waaronder: driften, airsoft, verschillende workshops, paintball, offroad rijden, escape rooms, citygames en nog veel meer!

Met Dafje rijden, maken wij ons aanbod weer een beetje mooier. Door onze locaties in Nederland en België is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Tijdens het dafje rijden is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Een dagje uit bij Fundustry Adventures maak je nog mooier door na je uitje te genieten van een heerlijk drie gangen diner! Dit kan zeker in combinatie met dafje rijden en geniet na afloop van de prachtig gelegen restaurants. Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding. Kies het uitje dat het best bij je past, of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo