De Beste Tips Voor Een Teambuilding Uitje!

Teambuilding uitje

Een teambuilding uitje organiseren kan soms best lastig zijn, want waar moet je allemaal rekening mee houden en welke activiteit past het best bij jullie team? Om jullie een handje te helpen, hebben wij een lijstje met vragen samengesteld die jullie kan helpen bij het in kaart brengen van jullie wensen. Nadat je deze vragen voor jezelf hebt beantwoord en op papier hebt gezet, krijg je een mooi overzicht van wat je wilt.

  • Met hoeveel personen gaan jullie het teamuitje doen?
  • Wat voor een soort uitje willen jullie doen? (Bijv. sportief, avontuurlijk of recreatief)
  • Wordt het een enkel en alleen de activiteit die jullie gaan doen of maak je er een compleet uitje van inclusief eten en drinken?
  • Wanneer gaat het teamuitje plaatsvinden?
  • Waar gaat het teamuitje plaatsvinden en heeft iedereen vervoer om naar die locatie te komen?
  • Wat is het budget?

Tekst

Teambuilding thema

Een thema tijdens jullie teambuilding dag is een erg goede sfeermaker en zorgt ook voor een extra beleving. Hebben jullie een fysiek sterke en actieve groep en houden jullie wel van actie en spanning, kies dan bijvoorbeeld voor het thema ‘Rambo’. Bij dit thema is het erg leuk om bijvoorbeeld te gaan paintballen en quad rijden met uiteraard passende Rambo kleding aan. Zo past er bij elk team wel een passend thema!

Teambuilding activiteiten

Niet geheel onbelangrijk tijdens een teambuilding uitje, een teambuilding activiteit! Er zijn tal aan activiteiten maar wat past nou het beste bij jullie? Als je de bovenstaande vragen aan jezelf hebt gesteld, kun je al aardig filteren wat jullie wel en niet willen. Hieronder vind je een aantal activiteiten met onderstaand een korte omschrijving van de activiteit. Wanneer je op de link van de activiteit klikt, kom je op de informatiepagina van de activiteit en kun je er meer over lezen.

Termination Tournament

Een actieve en uitdagende activiteit waar ‘shooting’ centraal staat. Tijdens deze teambuilding activiteit ga je Paintballen, Airsoften en Archery Tag spelen.

Expeditie Robinson

Ga in teams de strijd met elkaar in het spannende Expeditie Robinson spellen. Speel verschillende onderdelen die gebaseerd zijn op die uit de TV serie en ga met je team voor de winst!

Escape Rooms

Zijn jullie goed in puzzels en raadsel en kunnen jullie goed samenwerken. Probeer dan eens een Escape Room! Los voor het einde van de tijd verschillende puzzels en raadsels op en ontsnap uit de escape room. Er zijn veel verschillende Escape Room thema’s, dus er zit er voor iedereen wel een tussen.

Keuze Games

Weten jullie nou nog niet helemaal wat jullie willen en willen jullie vooraf ook nog niks beslissen? Kies dan voor de Keuze Games! Bij de Keuze Games hoef je bij ons op locatie pas te kiezen wat jullie leuk lijkt. Hebben jullie voor een activiteit gekozen die jullie tijdens het uitvoeren ervan toch niet zo leuk vinden, kies dan gewoon een andere activiteit! Geen probleem!

 

Zit jullie perfectie teambuilding activiteit hier nou toch niet tussen? Klik dan op deze link en zie ons volledige assortiment aan teambuilding activiteiten!


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!


Fundustry Adventures Logo