De Leukste Teambuilding Activiteiten

Waarom teambuilding?

Teambuilding is een zeer effectieve manier om de onderlinge band tussen collega’s goed te houden of te krijgen! Wanneer collega’s een goede onderlinge band met elkaar hebben, zitten zij tegelijkertijd ook vaak beter in hun vel. Dit zorgt er ook automatisch ook gelijk voor dat zij minder snel last krijgen van langdurige stress of ziektes. Buiten dat het goed is voor de werknemers, zorgt het ook voor dat de werknemers beter met elkaar kunnen samenwerken en beter presteren. Al met al, een goede reden dus om een teambuilding uitje te organiseren!

Tekst

Teambuilding uitjes 

Hier onder vind je een aantal leuke teambuilding ideeën, die je kunnen helpen bij het zoeken van jullie perfecte teambuilding uitje!

Actieve teambuilding games 

Bij de actieve teambuilding games moet je goed samenwerken om met je team het spel te winnen! Een goede samenwerken is dus van groot belang! Hier onder vind je een aantal van onze teambuilding games:

 Zit er nou geen game tussen die jullie leuk lijkt? Klik dan op deze link en zie de rest van ons aanbod aan teambuilding games! 

Escape room als teambuilding uitje

Een escape room is erg leuk om te doen als teambuilding uitje! Doormiddel van samen te werken, moet je zorgen dat je voor het einde van de tijd uit de escape room ontsnapt! Hier onder vind je al onze escape room thema’s:

 Workshop als teambuilding uitje

Een workshop als teambuilding uitje is een leuke en creatieve manier om wat dichter tot elkaar te komen. Werk samen om een aan het einde van de workshop een mooie creatie gemaakt te hebben! Hier onder vind je een gedeelte van ons aanbod aan workshops:

Zit er nou geen workshop tussen die jullie leuk lijkt, maar willen jullie wel graag een workshop doen? Klik dan op deze link en bekijk de rest van ons aanbod aan workshops!

VR room als teambuilding uitje

Met een VR room uitje krijg je een leuke kijkje in de wereld van de Virtual Reality. Speel de leukste games en kijk rond in gave virtuele werelden!

  • SUPERHOT
  • Flappy Arms
  • Hold My Beer
  • Masterpiece
  • Operaiton Warcade
  • Affected The Manor
  • Over de VR experience

Lees deze blog voor meer informatie over deze VR room thema’s!


Geïnteresseerd in meer informatie over bedrijfsuitjes?

Meld je aan voor onze speciale Bedrijfsuitjes Nieuwsbrief!


Fundustry Adventures Logo