Escape room voor thuis


Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Ontsnap uit je eigen huis!

Fun is ook in deze tijd van lockdown en quarantaine terug te vinden! De escape room voor thuis game is volledig te spelen vanuit je eigen woonkamer! Het enige wat je nodig hebt is een smartphone of een tablet. Je hebt één uur de tijd om te ontsnappen uit verschillende beschikbare locaties. Van Kasteel tot landhuis of van boerderij tot hotel een tal van verschillende games zijn beschikbaar.

Kies hieronder één van onze thema’s en speel wanneer het jezelf uitkomt! Of geef het cadeau aan een vriend of vriendin, die ene persoon die ook wel een beetje fun kan gebruiken nu!
De spellen zijn zo gemaakt dat je ze alleen kan spelen maar uiteraard ook in teams tot 5 personen! Jullie krijgen van ons een inlogcode en deze kan je gebruiken wanneer je wilt. Eenmaal ingelogd hebben jullie 1 uur de tijd om te ontsnappen! Je betaalt dus ook maar per game en niet per persoon!
Van breinbrekers tot actieve opdrachten die gefilmd of gefotografeerd moeten worden!

Weet jij te ontsnappen?

 


Wat is een Escaperoom?

Een escaperoom is een ruimte waarin je bent “opgesloten” waarna je vervolgens één uur de tijd hebt om te ontsnappen. Super tof! Alleen niet echt ideaal als je de deur niet uit mag en contact met anderen moet vermijden. Behalve natuurlijk als je je eigen huis omtover tot escaperoom! Samen met de mensen of kids in je huishouden kan je dus gaan ontsnappen! Ontsnap voor heel even aan de quarantaine met dit hilarische en spannend Escapespel!

Maar ook op afstand is dit spel natuurlijk te spelen! Zitten jij en je vrienden allemaal thuis op de bank maarja, je kan de deur niet uit?
Door middel van gratis platforms zoals Zoom of Skype kan je dit spel ook nog steeds met elkaar spelen! Blijf in contact met elkaar en ontsnap!
Weet je niet wanneer je wilt spelen? Dat is dus geen probleem. Je kan de code op ieder willekeurig moment activeren! Dus je kan altijd alvast de code aanschaffen zodat je meteen kan spelen zodra je dat wilt! Is één van je vrienden binnenkort jarig en zou je heel graag samen wat gaan doen? Ga dan dus escapen met onze Fundustry escape game voor thuis!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren de meest toffe uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: paintballen, slipcursus, citygames, online escaperooms, driften en nog veel meer! Daarnaast heeft Fundustry Adventures ook een groot assortiment horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 250.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures biedt uitjes aan door heel het hele land en België! Hierdoor kunnen we ook hele toffe lokale dingen aanbieden!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al bij €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met op om de mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo