Prijzen en tijdsduur

2 uur
Zomeractie klimpark
  • 2 uur lang klimmen
  • Huur Klimmateriaal
  • Gratis ranja voor de kids bij reservering
  • gratis warme drank voor volwassenen bij reservering
  • Keuze uit 10 verschillende attracties!
  • Professionele begeleiding

€ 14,95 p.p.

Boek direct


Zomeractie Klimpark voor jong en oud!

Zomeractie Klimpark!

Kom gezellig klimmen in ons ruime klimpark met veel verschillende klimattracties. Ons klimpark is geschikt voor jong en oud! Vlieg over het water naar de overkant met een zipline of kies er voor om te abseilen vanaf 15 meter hoogte! Voor de kids zijn er genoeg avontuurlijke mogelijkheden om eens goed los te kunnen gaan op de klimwand en in het birds nest. Ben jij net zo stoer als de kids? Ons klimpark is ook zeer geschikt voor papa’s en mama’s. Wie kan er beter klimmen?

Komen klimmen op maandag t/m vrijdag? Dan is reserveren noodzakelijk. Op zaterdag is reserveren niet noodzakelijk maar let op: VOL=VOL! Bij reservering krijgen kinderen gratis onbeperkt ranja en volwassen gratis onbeperkt warme drank. Minimumlengte voor het klimpark is 130 cm en het maximale gewicht is 120 kg.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je dagje uit compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je dagje uit kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Lunch
Vanaf 9,95
Panini
4,95

De leukste dagjes uit vind je bij Fundustry!

Een dagje uit organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle dagjes uit. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een dagje uit geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je dagje uit helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

Een dagje uit bij Fundustry Events begint al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle dagjes uit zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze dagjes uit of vraag een offerte aan om zelf een dagje uit samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!