Floating and walking dinner

Floating and walking dinner

4,5 uur
    • Privé boot
    • 3-gangen diner
    • Wandelen, varen en dineren
    • Uren lang FUN!
€96,50

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Varen, stappen en heerlijk dineren in een!

Je wordt ontvangen door je gids bij het eerste restaurant in Amsterdam. Samen met je leuke gids ga je varend op pad van restaurant naar restaurant. Je gaat genieten van overheerlijke gerechten in drie verschillende culinaire restaurants. Het mooie Amsterdam beleef je varend, wandelend en genietend van het eten. Een ontspannen uitje, langs de grachten genieten van het water. De Floating and walking dinner is een perfecte avond voor ieder gezelschap.

 

Na het voorgerecht word je door de gids meegenomen voor een rondvaart voor Amsterdam. Hierna kom je uit bij het tweede restaurant waar je lekker kan gaan genieten van het hoofdgerecht. Er is keuze uit verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Hierna neemt de gids je mee via een prachtige route in Amsterdam door naar het derde restaurant, waar je kan genieten van een overheerlijk dessert.


Programma Floating and Walking

17:00 – 17:15:  Ontvangst Floating and Walking Dinner in het eerste restaurant
17:15 – 18:15:  Voorgerecht 1e restaurant
18:15 – 19:15:  Vaartocht
19:15 – 20:15:  Hoofdgerecht 2e restaurant
20:15 – 20:45:  Stadswandeling
20:45 – 21:30:  Dessert 3e restaurant
± 21:30:  Einde programma


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo