Prijzen en tijdsduur

90 min
Funny VR Uitje
  • Uitleg Games en Techniek
  • Speel Funny VR Games
  • Kijk mee op het scherm
  •  
  •  
  •  

€ 24,95 p.p.

Boek direct
4 uur
VR Uitje + Citygame

€ 49,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Beste VR Games

Speel een game met een vr controller of met je eigen handen. De speciale leap motion games maken het extra grappig voor je vrienden die meekijken op het scherm. Kies een VR game die bij jou past!

Beat Saber

Tijdens deze game sla je jezelf door de muzikale blokken heen. Met je light saber probeer je de lichtstralen te raken en uiteraard de objecten te ontwijken. Een unieke VR game waarbij je je eigen beat ontwikkelt. Ga de strijd aan in deze gave oculus game!

Flappy Arms

Als een vogel vlieg je over de mooiste plekjes in de stad. Beweeg met je armen om op te stijgen en om je route uit te vliegen. De VR headset zorgt voor een prachtig beeld en met je handen stuur je deze unieke game.

Keep Talking And Nobody Explodes

Een VR Room met een bedrijfsuitje is een unieke kans om samen te werken met je collega’s. Tijdens deze game stapt één iemand in de virtual reality wereld terwijl de rest van buitenaf helpt met de oplossing. Ontmantel de bom met de aanwijzingen die je krijgt van je collega’s.

Hold My Beer

Weet jij hoe het is om dronken door het leven te gaan? In de VR Room stap je in een andere wereld waar alles draait en tolt. Deze oculus rift vr game laat je dagelijkse uitdagingen doen, maar dan net even anders.

 


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart