Helikoptervlucht Combi’s

Helikoptervlucht

45 min
  • Rondvlucht stad naar keuze
€99,95

Vlucht + Workshop

2,5 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • Creatieve workshop
€129,95

Vlucht + Dropping

3,5 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • GPS Survivaltocht
€129,95

Vlucht + Expeditie

3,5 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • Expeditie Robinson
€134,95

Vlucht + Workshop + Diner

5 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • Creatieve workshop
  • Heerlijk 3 gangen diner
€149,95

Vlucht + Dropping + BBQ

5 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • GPS Survivaltocht
  • Expeditie Robinson
  • Afsluiten met een BBQ
€149,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Klm Fan
Achmea
Kpn Final

Rondvlucht, workshop en survivallen

Een helikopterrondvlucht boven een stad naar keuze is een uitje dat je een keer gedaan moet hebben. Een bucketlist-item om in een helikopter te vliegen! Geniet van het uitzicht op grote hoogte. Je wordt rondgevlogen door een ervaren piloot die je ook wat feitjes over helikoptervluchten kan vertellen. Een adembenemende activiteit voor een select gezelschap. Met vrienden, een vrijgezel of met collega’s de helikopter in en genieten van een prachtige rondvlucht.

Combineer met Creatieve Workshops

Ben je niet alleen van de hoogtes, maar wil je ook op de grond een activiteit doen? Kies dan voor een combinatie met een creatieve workshop. Na je helikoptervlucht word je veilig aan de grond gezet en kun je deelnemen aan een creatieve workshop. Denk hierbij aan Graffiti spuiten of Action Painting, om de snelheid erin te houden.

Helikoptervlucht met Dropping

Na het verkennen van de stad vanaf grote hoogte word je ergens gedropt met enkel GPS apparatuur. Heb je goed opgelet tijdens de rondvlucht? Dan weet je vast de weg terug te vinden. Een echte GPS survivaltocht als spannende aanvulling op je helikoptervlucht. Ben je wel van het survivallen, maar geen zin om je startlocatie terug te vinden? Laat je dan droppen op een afgelegen stukje groen waar je Expeditie Robinson kunt naspelen. Het moerasspel, vuurtje maken en de tangram puzzel ken je vast van TV. Nu ben jij aan de buurt om dit aan te pakken. Weet jij deze expeditie als eerste te overwinnen?


Helikoptervlucht met Diner

Trek gekregen van de helikoptervlucht? Laat je na de creatieve workshop of survivaltocht verrassen met een heerlijk 3 gangen diner of een gezellige BBQ. (Alleen een rondvlucht met diner/BBQ kan ook, vraag naar onze mogelijkheden) Rondvliegen boven een stad maakt hongerig en die honger moet gestild worden. Bij Fundustry Adventures kun je terecht voor heerlijke gerechten, diners en BBQ’s. Ruime keuze voor iedereen, vlees, vis en vegetarisch. Wil je het uitje helemaal compleet maken? Denk dan eens aan een onbeperkt drankpakket. Zodra je met twee benen weer aan de grond staat gaat een borreltje er vast wel in.


Helikoptervlucht op maat

Genoemde prijzen zijn richtlijnen en zijn afhankelijk van gewenste locatie en aantal personen. Er geldt een minimum van 8 personen.  Neem contact met ons op om een uitje op maat samen te stellen voor je gezelschap. Activiteiten (keuze uit 27 activiteiten uit keuze games brons pakket), workshops, diner(games) en BBQ hebben een vaste prijs.

Laat je uitje op maat samenstellen zodat het perfect aansluit bij jouw gezelschap. Een helikopterrondvlucht is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit met vrienden. Rondvliegen in een helikopter kan met 4 personen tegelijk, maar met meerdere keren stijgen en landen kan je hele groep genieten van echte heliviews!

Fundustry Adventures Logo