Helikoptervlucht Dinergames

Vlucht + VR Diner

4 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • VR Dinergame
€149,95

Vlucht + Escape diner

4 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • Escape Dinergame
€149,95

Vlucht + Moorddiner

4 uur
  • Rondvlucht stad naar keuze
  • Moorddinergame
€149,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Klm Fan
Achmea
Kpn Final

VR-, Escape- en Moorddiner

Vliegen in een helikopter hoog in de lucht. Een unieke ervaring die je eens moet proberen! Een helikopterrondvlucht laat je de stad vanuit een heel ander perspectief zien. Met een ervaren piloot ga je de hoogte in en vlieg je over een stad naar keuze. Huizen en mensen worden heel klein en het gras en water zijn goed van elkaar te onderscheiden. Een heliflight geeft onwijs mooie foto’s die je nog lang zult herinneren. Alle herinneringen bespreken? Dat kan direct na het landen van de helikopter. Kies voor één van de 3 dinergames van Fundustry Adventures.


Dinergames

VR Diner

Een diner met spel combineren kan perfect tijdens de VR Dinergame. Met een VR-bril op stap je in een andere wereld op clues te verzamelen en hints op te sporen. Combineer dit met alle aanwijzingen die je op tafel vindt en los zo de moord op. Wat is er precies gebeurd? Ideaal om samen met collega’s te spelen. Samenwerking is een must en ondertussen kun je heerlijk genieten van een diner.

Escape Diner

Klaar om aan tafel te gaan? Dan word je vastgebonden met handboeien en begint het spel. Het escape diner is een escape room aan tafel. Voordat je aan het heerlijke 3 gangen diner begint moet je eerst los zien te komen van je tafelgenoten. Samen los je tijdens de gangen verschillende puzzels en raadsels op. Ben jij van het speuren of van het denkwerk? Samenwerken is een must, net als genieten!

Moorddiner

Een heerlijk 3 gangen diner waarbij je ook een moord oplost. Bij dit moorddiner ga je tussen de gangen door echt van tafel om het spel te spelen. In dezelfde ruimte krijgt iedereen een rol toegewezen, van slachtoffer, verdachte of politie. De politie dient alle verdachten te ondervragen en worden soms geholpen door hints die ze erbij geserveerd krijgen. Weet jij voor het dessert te ontrafelen wie de dader is?


Helikoptervlucht op maat

De leukste uitjes op grote hoogte vind je bij Fundustry Adventures.

Genoemde prijzen zijn richtlijnen en zijn afhankelijk van gewenste locatie en aantal personen. Er geldt een minimum van 8 personen.  Neem contact met ons op om een uitje op maat samen te stellen voor je gezelschap. Activiteiten (keuze uit 27 activiteiten uit keuze games brons pakket), workshops, diner(games) en BBQ hebben een vaste prijs.

Laat je uitje op maat samenstellen zodat het perfect aansluit bij jouw gezelschap. Een helikopterrondvlucht is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een dagje uit met vrienden. Rondvliegen in een helikopter kan met 4 personen tegelijk, maar met meerdere keren stijgen en landen kan je hele groep genieten van echte heliviews!

Fundustry Adventures Logo