Hofjes van de Jordaan

Hofjes van de Jordaan

Ontdek de hofjes in Amsterdam!
  • Hofjes van de Jordaan
€24,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Hofjes van de Jordaan
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Hofjes van de Jordaan
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

De hofjes van de Jordaan Tour

Programma

Deze unieke hofjes verschijnen tijdens de hofjes van de Jordaan tour van Fundustry Adventures. Laat je meeslepen door onze enthousiaste gids, door de mooiste en bijzondere hofjes van de Jordaan. Tijdens de tour, geniet je van de prachtige architectuur van de hofjes en kun je de hofjes die verscholen liggen vinden door een echte kenner. We nemen je mee naar het Sint-Andrieshof, het Claeszhofje, het Karthuizerhofje en het Raepenhofje. Iedere hof heeft zijn eigen betoverende verhaal. Een interessante tour, met veel kennis, gezelligheid en magie.

 

Voor wie?

De hofjes van de Jordaan is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou hofjes van de Jordaan ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje.


Uitje op maat

De hofjes van de Jordaan is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo