Fundustry en Corona

Laatst geüpdatet 13 mei 2020 – Bij Fundustry Events staat FUN altijd voorop. Toch volgen wij nauwlettend en secuur de adviezen van de overheid, en waar nodig nemen wij extra maatregelen om te voorkomen dat onze bezoekers mogelijk in aanraking komen met het coronavirus.

Zoals u ongetwijfeld weet sluiten alle horeca gelegenheden de komende tijd in Nederland en België. Ook onze locaties zijn daarom helaas gesloten tot 1 juni in NL en voor onbekende tijd in BE.

Intussen zijn wij hard aan het werk om de uitjes aan te passen naar een anderhalvemetersamenleving. Bekijk hier al onze coronaproof uitjes.


Veel gestelde vragen over het Coronavirus aan Fundustry

1. Wat als ik toch graag mijn uitje wil verzetten i.v.m. Corona?

De datum van je uitje verplaatsen kan tot 4 weken van te voren. Hiervoor gelden onze standaard annuleringsvoorwaarden.

2. Kan er een uitzondering worden gemaakt voor Corona om mijn uitje te annuleren?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. We denken graag met je mee of het mogelijk is om je uitje op het geplande moment naar een andere locatie te verplaatsen indien gewenst.

3. Waarom kan ik mijn geld niet terug krijgen?

Momenteel worden wij zwaar getroffen door de sluiting van al onze locaties vanwege het coronavirus. We vragen uw uiterste begrip voor onze situatie. Wij proberen zo flexibel mogelijk te zijn en kunnen daarom kosteloos uw uitje verplaatsen. Tijdens normale omstandigheden hanteren wij een annuleringstermijn van 4 weken. Vanwege de huidige overmacht situatie is het momenteel niet mogelijk een uitje te annuleren. U kunt het enkel verplaatsen naar een ander moment. Deze regeling, waarbij er dus een verbod op annuleringen is, wordt momenteel geformaliseerd tussen het ministerie van economische zaken, brancheverenigingen en consumentenbonden.

4. Mijn vraag staat hier niet tussen.

Onze collega’s van klantenservice zijn beperkt bereikbaar i.v.m. grote drukte. We willen u vragen per e-mail contact te zoeken als het gaat over een uitje binnen de periode dat we dicht zijn. Mailen kan naar [email protected].

Tot slot

Het zijn voor ons en vele anderen die getroffen worden door de sluiting moeilijke tijden. We vragen daarom uw begrip voor de situatie.


fundustry logo zwart