Heel Holland Bakt

2 uur FUN!
  • Heel Holland Bakt Workshop
€39,95
Heel Holland Bakt

Kookwedstrijd

3 uur FUN!
  • Kookwedstrijd 3 gangen
  • Aan tafel genieten
€49,95
Boek direct

Fundustry Top Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Kookwedstrijd 3 gangen
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Culinaire Kookwedstrijd

In onze keuken komen jullie samen om de strijd vol vuur en vlam aan te gaan. De groep wordt in twee teams verdeeld. Je speelt eerst een paar kleine kookspelletjes,  de winnaar mag de recepten en ingrediënten kiezen, de verliezer krijgt de rest toegewezen. Dit kan in je voordeel zijn of niet… Je weet namelijk nog niet wat je moet gaan maken.

Italiaanse Kookwedstrijd

Ieder team maakt een Italiaans voorgerecht met de ingrediënten die ze krijgen. Dit is volledig op eigen interpretatie want een recept krijg je er niet bij. Ga aan de slag met groente, kruiden en basis ingrediënten. Werk wel door, want de tijd is beperkt. Na het voorgerecht ga je door naar het hoofdgerecht. Hiervoor krijg je ingrediënten en een recept, maar dan nog kun je je fantasie laten gaan want de begeleider proeft uiteindelijk het resultaat. De nagerechten worden ook op recept gemaakt en bevatten veel verse producten. Alle gerechten hebben een Italiaans tintje, zo passen alle smaken bij elkaar.

Kookwedstrijd

De begeleider is aanwezig om recepten en ingrediënten uit te delen en toe te zien op eventuele valsspelers. Al is dat haast niet mogelijk in onze Italiaanse keuken. Het eindresultaat wordt geproefd door de begeleider en de winnaar wordt verrast met een heerlijke prijs. Na afloop van het koken gaan jullie samen aan tafel genieten van de Italiaanse creaties. Zo is er voldoende ruimte om na te praten over de kookwedstrijd.


Boek Italiaanse Kookwedstrijd


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Antwerpen, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart