Prijzen en tijdsduur

Kinderfeestje Lipdub
 • Workshop Lipdub Videoclip
 • Onbeperkt ranja
 •  
 •  
 •  
 •  

€ 19,95 p.p.1,5 uur

Boek direct
All-in Lipdub Kids
 • Workshop Lipdub Videoclip
 • Onbeperkt ranja
 • Pannenkoeken of Pizza Menu
 •  
 •  
 •  

€ 27,50 p.p.Compleet!

Boek direct


Een muzikaal kinderfeestje!

Tijdens deze 1.5 uur durende workshop worden jullie echte sterren in jullie eigen videoclip! We beginnen met de keuze van 1 liedje, waarna we zullen gaan werken aan rolverdeling, script en choreografie. Samen met onze professionele begeleider zullen we een aantal keer het nummer oefenen en uiteindelijk de clip definitief filmen. Voor het filmen gaan we graag naar buiten, als het lekker weer is natuurlijk. In het najaar is dit lastiger, omdat het dan vroeger donker is, maar onze terreinen zijn gewoon verlicht!

Hoe ziet deze workshop eruit?

Eerste uur: Rolverdeling wordt gemaakt, het script en de choreografie worden besproken.
Tweede uur: Het script wordt geoefend voor de camera en de lipdub wordt opgenomen en gemonteerd door de begeleider.
De lipdub wordt via WeTransfer verstuurd binnen 2-3 werkdagen inclusief bloopers!

De aankleding, materialen, props en technische assistentie zijn inclusief in deze workshop.

Op locatie kunt u kiezen uit o.a. de volgende liedjes:

Pharell Williams – Happy
Megamindy – Themasong
Junior songfestival – Kisses & dancin
Nielson – Sexy als ik dans
Bruno Mars – Uptown funk
Gers Pardoel – Ik neem je mee

U mag ook een eigen nummer kiezen en dit als opmerking vermelden bij de reservering.


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
lunch
Lunch
Vanaf 12,50
panini
Panini
5,95

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry Events!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Dordrecht, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry Events heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo