Prijzen en tijdsduur

Heldenmissie
Inspector Gadget
 • 2 uur speurtocht
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 6,25 p.p.€125 per groep

Boek direct
Heldenmissie
Inspector Gadget XXL
 • 2 uur speurtocht
 • Pannenkoeken-menu
 • Limonade
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  

€ 6,25 p.p.€125 per groep + €5 p.p.

Boek direct

Een speurend kinderfeestje!

Inspector Gadget

Inspector Gadget komt regelmatig voor grote raadsels en misdaden te staan. Het kinderfeestje Heldenmissie Inspector Gadget is een spannende speurtocht vol raadsels en geheimen die opgelost moeten worden. Inspector Gadget heeft dringend hulp nodig met een missie die de wereld zal redden. Met alle vrienden en vriendinnetjes ga je op pad en los je alle raadsels en geheimen op. Hij heeft de hulp van jou en je vriendjes hard nodig! Werk samen om samen met Inspector Gadget de wereld te redden!
Weten jullie alle opdrachten te voltooien en de raadsels op te lossen? Dit kinderfeestje duurt 2 uur en is vanaf 7 jaar. Dit arrangement is inclusief begeleiding. Nog geen 7 jaar, maar wel zin in een speurtocht? Bekijk eens onze Heldenmissie Jack Sparrow, speciaal voor de jongere kinderen!

Let op!

Dit arrangement heeft een vaste prijs van €125,- tot 20 kinderen. Met een groep van 20 kinderen kost het kinderfeestje slechts €6.25 per kind. Wordt het kinderfeestje echter voor meer dan 20 kinderen geboekt, dan komt hier weer €125 bovenop tot weer extra 20 kinderen. Dus de heldenmissie Inspector Gadget wordt niet per kind gerekend, maar per groep (tot 20 personen). Het feestje wordt binnen gehouden, als het weer het toelaat zullen enkele spellen zich naar buiten verplaatsen.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrade!


Eten & Drinken

Toon alle horeca

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je kinderfeestje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste kinderfeestjes vind je bij Fundustry!

Een kinderfeestje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestje. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een kinderfeestje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken.


Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!