Prijzen en tijdsduur

Heldenmissie
prinsessen
 • 2 uur speurtocht
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  
 •  
 •  

€ 6,25 p.p.€125 per groep

Boek direct
Heldenmissie
prinsessen
 • 2 uur speurtocht
 • Pannenkoeken-menu
 • Onbeperkt limonade
 • Begeleiding
 • Groepsfoto
 •  

€ 6,25 p.p.€125 per groep + €5 p.p.

Boek direct

Een uniek prinsessenfeestje!

Heldenmissie Prinsessen

Beleef met al je vriendinnen een onvergetelijk prinsessenavontuur! De boze heks heeft de schat van kasteel Regenboog diep in het bos verstopt. Sla met alle prinsessen de handen ineen om de schat te vinden en kasteel Regenboog te redden! Er wordt een spannende speurtocht uitgezet die voor ieder kind geschikt en zeer spannend is!

Versla de boze heks!

De tovenaar van kasteel de Regenboog heeft een speciale kaart gemaakt om de schat te vinden. Ga samen met de andere prinsessen op pad en overwin alle puzzels en raadsels waarmee de heks je probeert tegen te houden. Tijd om de schat te vinden en de heks voor eens en altijd te verslaan!

Let op!

Dit arrangement heeft een vaste prijs van €125,- tot 20 kinderen. Met een groep van 20 kinderen kost het kinderfeestje slechts €5,- per kind. Wordt het kinderfeestje echter voor meer dan 20 kinderen geboekt, dan komt hier weer €125 bovenop tot weer extra 20 kinderen. Dus de prinsessenmissie wordt niet per kind gerekend, maar per groep (tot 20 personen).
Het kinderfeestje prinsessen heldenmissie is een spannende speurtocht die voor iedereen geschikt is. Dit kinderfeestje duurt 2 uur en is vanaf 5 jaar. Dit arrangement is inclusief begeleiding. Het feestje wordt binnen gehouden, als het weer het toelaat zullen enkele spellen zich naar buiten verplaatsen.

Een compleet kinderfeestje!

Een gezellige afsluiting van het feestje doe je met een heerlijke pannenkoeken-menu en onbeperkte limonade! Laat de rommel maar staan, dat regelen wij! Het kinderfeestje wordt op deze manier helemaal verzocht tot in de puntjes! Bekijk hieronder onze upgrade!


Eten & Drinken

Toon alle horeca

Om je kinderfeestje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je kinderfeestje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

BBQ
Vanaf 24,95
Borrel snacks
Vanaf 4,95
Buffet
24,95
Drankjes
Vanaf 2,25
Panini
4,95
Lunch
Vanaf 9,95

De leukste kinderfeestjes vind je bij Fundustry!

Een kinderfeestje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle kinderfeestje. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een kinderfeestje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je kinderfeestje helemaal compleet te maken.


Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De kinderfeestje bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle kinderfeestje zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze kinderfeestje of vraag een offerte aan om zelf een kinderfeestje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!