Koningsdag – Tips

Koningsdag Tips

Tip #1: De natuur in

Waar normaal gesproken het bos of park op een vrije dag wel de Kalverstraat lijkt, kom je er nu geen kip tegen. Trek jij graag de natuur in voor de stilte, maar lukt het vaak niet die te vinden? Dan is 27 april dé dag om de natuur in te gaan! De meeste mensen zitten op een terrasje of struinen rond op een rommelmarkt. Jij hebt het bos, de velden of duinen voor jou alleen!

boswandeling

Tip #2: Op Koningsdag naar een pretpark

Ga op een nationale vrije dag naar een pretpark, dierentuin of museum en je staat gegarandeerd in de rij. Maar niet op 27 april. Iedereen heeft het druk met allerlei activiteiten speciaal voor Koningsdag. Die dag is dus dé dag om te genieten van de diertjes, kunst en attracties zonder uren wachten. Kies een dierentuin, museum of pretpark in een kleinere stad. Voor het geval er meer op dit idee kwamen…

king of nature

Tip #3: De jacht op Pablo Escobar

Koningsdag in Eindhoven of in Rotterdam kan erg druk zijn. Je wilt liever niet opgaan in een mensenmassa , maar je wilt wél actie. Dan is De Jacht op Pablo Escobar echt iets voor jou! Op de paintballvelden ga je tussen de kisten met verdachte pakketjes op jacht naar deze drugsbaron. Schieten, verdedigen en veroveren, alle technieken komen aan bod. Na afloop bespreek je de tactieken onder het genot van een verfrissend drankje en een echte nacho-plate.

paintball

Tip #4: Winkel als een vorst op Koningsdag

Alle winkels mogen op Koningsdag 2018 gewoon open zijn. Misschien zijn er in de binnenstad een aantal gesloten. Maar de stad met alle activiteiten rond Koningsdag vermeed je toch al. De meeste woonboulevards en keukenshowrooms kun je bezoeken op 27 april. Zin om rustig te shoppen? Op Koningsdag kun je winkelen als een vorst!

shopping bag


Tip #5: Neem een duik

Wat dacht je van een duik in een subtropisch zwemparadijs of het zwembad bij je in de buurt? Mits dat open is natuurlijk. Waarschijnlijk heb je het water op Koningsdag voor jou alleen en kunnen je eindelijk baantjes trekken zonder voortdurend tegen andere armen en benen aan te stoten.

pool


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo