Lach Workshop

Basis Lach Workshop

1 uur lachen!
  • Lach Docent
  • Super veel gezelligheid
€34,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Lach Workshop
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lach Workshop
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Lach Workshop

De Lachdocent van Fundustry zal jullie meenemen in een vermakelijk en begrijpelijk verhaal over de oorspronkelijke uit India overgewaaide lachtherapie. Lachen zorgt voor lichamelijke en mentale ontspanning. Door middel van oefeningen tijdens de Lach Workshop zal u leren ‘echt’ te lachen. Wij zorgen ervoor dat er een hartelijke lach bij u los komt!


Lach Workshop Programma

Wat kunt u verwachten tijdens onze Lach Workshop? U wordt door een van onze Lach docenten opgewacht op een locatie in de stad naar keuze. Na een korte uitleg zal hij of zij veel lach- en ademoefeningen met u doen. Zodra je mondhoeken omhoog gaan maken je hersenen het gelukshormoon endorfine aan. Hier doen wij het voor! De Lach Workshop is perfect voor teambuilding, familie uitje of vrijgezellenfeest. Wij garanderen hilariteit en plezier tijdens deze unieke Lach Workshop!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo