Lasergamen in Assen

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Beleef lasergamen zoals je dat nog nooit hebt gedaan!

In Assen beleef je lasergamen zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Een spannende indoor hal met voor obstakels. Met de gaafste gamemodes is er altijd non-stop actie waarvan je geen genoeg kunt krijgen! Wees je tegenstanders slim af door bij elke gamemode je tactieken te veranderen. Samen met je vrienden, familie of collega’s krijgen jullie een korte uitleg over hoe het spel in werking gaat. En dan is het tijd voor de strijd!

Lasergamen in teams

De teams zijn gemaakt en de spanning hangt al in de lucht. Iedereen wilt natuurlijk naar huis gaan met de winst. Na een korte teambespreking verspreiden jullie jezelf over het veld. Met een doel voor ogen ga jij voor de overwinning. Het startsignaal is afgegaan en iedereen neemt zijn positie aan. Rennen, duiken, springen, het hoort er allemaal bij. Bescherm je achter de verschillende obstakels en krijg het echte strijd gevoel!

Lasergamen combi’s

Zit de spanning na het lasergamen er nog steeds in? Of was het uitje zo leuk dat je er nog een wilt? Het kan allemaal! Na al dat rennen en duiken zal je vast uitgeput zijn. Geniet daarom van onze diverse horeca mogelijkheden. Geniet van een drankje, een snack of een uitgebreid diner.

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk. Wil je in Assen een uitje doen, kom dan paintballen of airsoften.


Lasergamen in Assen

In het mooie stadje Assen kun je nu helemaal losgaan! Op deze unieke locatie kun je heerlijk lasergamen in de natuur. Lasergamen in Assen is geschikt voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon om een fanatieke strijd met je vrienden aan te gaan. Lasergamen kan natuurlijk niet beginnen zonder je uitrusting. Met een lasergun en overall duik jij zo het veld in! Speel de verschillende gamemodes voor nog meer speelplezier!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo