Lasergamen in Breda

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Lasergamen in Breda

In Breda kun je het échte lasergamen ervaren. Op een gaaf groot veld kun je jezelf helemaal laten gaan. Rennen, duiken en springen over de verschillende obstakels in het veld geven jou de adrenalinerush die je nodig hebt. Versla je vrienden, familie of collega’s in een potje lasergamen. Zonder teamwork zal je niet ver komen, bundel je krachten samen en ga voor de overwinning. Dit maakt lasergamen perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familiedag.

Lasergamen in teams

Nadat alles besproken is en de teams gemaakt zijn is het tijd om het veld in te duiken. Bespreek nog snel de lasergame tactieken en neem je positie in. Het startsignaal is afgegaan en iedereen trekt meteen een sprint. Tegenstander na tegenstander schakel je een voor een uit, je bent niet meer te weerhouden! Speel de verschillende gamemodes voor nog meer adrenaline.

Lasergamen combi’s

Kun je geen genoeg krijgen van lasergamen? Combineer het lasergamen met een uitje naar keuze. Combineer lasergamen met bijvoorbeeld airsoft of paintball voor de ultieme shooting ervaring, jij bepaalt het! Een geweldige dag sluit je af met een heerlijk drankje of hapje. Kies uit een simpele borrel of een uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk.

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk.


Lasergamen in Breda

In de levendige stad van Breda kun je lasergamen zoals je dat nog nooit hebt gedaan. Op deze unieke locatie kun je lasergamen op de mooiste velden met de gaafste laserguns. Inbegrepen zijn: lasergun, kleding en onbeperkte kogels voor extra veel speelplezier. Een uitje in Breda is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo