Lasergamen in Dordrecht

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Lasergamen Dordrecht

Vergeet wat je weet, want lasergamen in Dordrecht is het meest actievolle uitje! Onbevreesd stap je de arena binnen met maar een doel voor ogen, namelijk: winnen! Daag je vrienden, familie of collega’s uit voor een potje lasergamen! Schakel de verschillende tegenstanders uit en wees altijd alert. Neem het beste staaltje teamwork mee naar het veld om je tegenstanders te overtreffen. Dit maakt lasergamen een perfect bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. De combinatie van actie en sensatie maakt lasergamen een onvergetelijk uitje!

Lasergamen in teams

Popelend sta je klaar om in het veld te duiken, je wilt namelijk naar huis gaan met de winst. Nadat er teams gemaakt zijn is het tijd om nog snel de verschillende tactieken te bespreken. Eenmaal op het veld neemt iedereen zijn positie in. Het startsignaal is afgegaan en iedereen stormt meteen op elkaar af. Schuilend achter de verschillende obstakels ben je veilig van de laserstralen. Je wacht geduldig af tot het juiste moment, je haalt nog een keer diep adem en…RAAK! Schakel al je tegenstanders uit en ga naar huis met de overwinning. Elk potje is weer anders, geniet van nog meer actie tijdens de verschillende gamemodes.

Lasergamen in Dordecht

In het historische stad Dordrecht kan jij helemaal losgaan tijdens het lasergamen! De verschillende gamemodes halen de spanning uit elk potje en zo is geen enkel gevecht hetzelfde. Dordrecht is een geschikte locatie voor de leukste vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of familiedagen. Kom je lasergamen in Dordrecht dan word jij strijd klaar gemaakt. Voorzien van een lasergun, kleding en onbeperkte kogels schiet je al je tegenstanders van het veld!

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk.


Lasergamen Combineren

Lasergamen is het bloedstollende spel waar je geen genoeg van kunt krijgen. Na het rennen en schuilen zal je vast een adrenaline rush hebben gekregen. Denk je bij jezelf: “Dit was zo leuk, maar ik wil eigenlijk ook paintballen”, dat kan! Combineer lasergamen met een uitje naar keuze voor het ultieme speelplezier! En zo’n fantastische dag sluit je goed af met een heerlijk hapje of drankje. Geniet van onze diverse horecamogelijkheden. Van een drankje of een snack tot aan een uitgebreid diner, alles is mogelijk.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo