Lasergamen in Groningen

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Lasergamen in Groningen

Beleef een uniek en onvergetelijk uitje en kom lasergamen in Groningen. Stap in de gaafste arena’s en schiet je tegenstanders er een voor een uit met de futuristische laserguns. Bij dit spel heeft ieder hetzelfde doel, namelijk: winnen! Daag je vrienden, familie of collega’s uit en ga voor de overwinning. Lasergamen haalt het uiterste uit jou en is daarom perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Laat de soldaat die in jou zit naar buiten komen en schakel je tegenstanders een voor een uit. Met maar een aantal levens moet je altijd paraat zijn. Ren, duik en spring over de velden en verschuil je achter de verschillende obstakels.

Lasergamen in teams

Twee teams en maar één kan er met de winst naar huis, wie wordt het? Wees je tegenstanders altijd twee stappen voor door verschillende lasergame tactieken te bespreken. Wie van je teamgenoten pakt de linker flank en wie de rechter? Neem je posities aan en schakel je tegenstanders uit. Met de verschillende gamemodes wordt elk potje alleen fanatieker. Pas je tactieken aan en overwin de strijd!

Lasergamen combi’s

Na het lasergamen zal de adrenaline je uit je bol zijn gestegen, daarom kun je dit moment perfect gebruiken voor een lasergame combi. Combineer lasergamen met een uitje naar keuze en haal het uiterste uit jouw dag! Natuurlijk zal je na al dat rennen en alle spanning wel trek hebben. Kom gerust een hapje of drankje doen en geniet van onze diverse horecamogelijkheden! Een drankje, snack of uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk.

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk.


Lasergamen in Groningen

In het authentieke Groningen blaas jij zo al je tegenstanders van de lasergame arena. Lasergamen in Groningen is ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een familiedag. Met een lasergun, kleding en onbeperkte kogels wordt ieder van jullie strijd klaar gemaakt. Duik in de arena en laat je gaan tijdens dit onvergetelijk uitje!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo