Lasergamen in Tilburg

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Lasergamen in Tilburg

Lasergamen in Tilburg haalt het uiterste van jou naar boven. Ga los in de arena, duik in de gaafste velden van Tilburg en ervaar de actie voor jezelf. Zodra het startsignaal afgaat is de strijd begonnen. Versla je vrienden, familie of collega’s in een potje lasergamen. Werk samen en overtref je tegenstanders. Met de verschillende rollen en taken kunnen jullie je tegenstanders op een verkeerd been zetten. Dit maakt lasergamen ook geweldig voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Zet alles op alles om je tegenstanders te verslaan en ga naar huis met de winst.

Lasergamen in teams

Na een korte uitleg worden de teams gemaakt. Je hebt dan nog kort de tijd om de verschillende lasergame tactieken te bespreken. Het startsignaal gaat af en niemand staat meer stil. Je voelt de adrenaline pompen door je aderen bij elke stap die je zet. Schieten, duiken en weer rennen, het hoort er allemaal bij. Speel de verschillende gamemodes en beleef nog meer sensatie. Pas je tactieken aan en werk samen om de overwinning te behalen.

Lasergamen in Tilburg

In het mooie Tilburg kun je nu uit je dak gaan op de leukste velden! Op een groot veld met verschillende obstakels kun je nu de gaafste gamemodes spelen. Kom je lasergamen in Tilburg dan word je door ons voorzien van een lasergun, kleding en onbeperkte kogels. Tilburg is een hippe stad geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en leuke familiedagen.

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk.


Lasergamen Combineren

Combineer lasergamen met een uitje naar keuze en haal alles uit jouw dag! Ga bijvoorbeeld voor de ultieme shooting ervaring en combineer lasergamen met airsoft of paintball. Of ga juist lasergamen met een escaperoom en laat je adrenaline door je lichaam lopen. Een dag moet natuurlijk afgesloten worden met wat eten en drinken. Geniet van onze diverse horecamogelijkheden en neem gerust een hapje of drankje.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo