Lasergamen in Utrecht

Lasergamen!

Lasergamen

Even uitproberen!
 • Inclusief
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
€29.95

Fundustry XL Deal

Meest populair!
 • Inclusief
  • Koffie met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Kipmenu
   incl. drankje
€49.95

Fundustry XXL Deal

Extra fun!
 • Inclusief
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Lasergamen
  • Onbeperkt kogels
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79.95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
klm
achmea

Lasergamen in Utrecht

Bereid je voor op een fanatiek uitje, want lasergamen in Utrecht haalt de soldaat uit je naar boven! Stap in de arena en schakel je tegenstanders een voor een uit tijdens de gaafste gamemodes. Beleef de sensatie van het lasergamen samen met je vrienden, familie of collega’s. De zenuwslopende shooter maakt iedereen meteen wakker en daarom is lasergamen perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Op de unieke velden met verschillende obstakels schakel jij je tegenstanders met gemak uit.

Lasergamen in teams

De teams worden door jullie besloten of zijn al van tevoren gemaakt. Nadat er uitleg is gegeven, is het tijd voor de strijd. Het leuke sfeertje verandert al heel snel in een fanatiek duel. Jij wilt tenslotte naar huis gaan met de winst, maar dat gaat niet zomaar. Bespreek verschillende technieken en neem de posities aan. Ren door het veld en schuil achter de verschillende obstakels. Je hebt een tegenstander in het vizier en zonder te aarzelen schiet je, raak! Geniet mateloos van lasergamen en speel de verschillende gamemodes voor extra plezier!

Lasergamen in Utrecht

In de centraal gelegen stad Utrecht kun je lasergamen zoals je dat nog nooit tevoren hebt gedaan! Op de gaafste velden met unieke obstakels waar jij je achter kunt verschuilen, geniet je van het oneindige speelplezier. Utrecht is de perfecte stad voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. Als je komt lasergamen in Utrecht voorzien wij jou van een lasergun, kleding en onbeperkte kogels!

Bij Fundustry kun je lasergamen in Nijmegen en Harderwijk.


Lasergamen Combineren

Je zult de adrenaline na het lasergamen nog zeker voelen. Dit moment kun je perfect gebruiken om lasergamen te combineren met een ander uitje naar keuze! Ervaar de verschillende shooters games en combineer lasergamen met bijvoorbeeld airsoft. Na een grote strijd is er vaak ook een grote honger en dorst. Kom gezellig in hapje of drankje doen en geniet van onze diverse horecamogelijkheden. Van een hapje tot aan een uitgebreid diner, het is allemaal mogelijk in Utrecht!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in Nederland en België is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo