Levend Cluedo

Spannende live-moord oplossen!
  • Citygame Levend Cluedo
€24,95
Boek direct

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Citygame Levend Cluedo
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu
€79,95

Fundustry TOP Deal

Compleet pakket!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Citygame Levend Cluedo
  • Extra 2 activiteiten naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of 3 gangen menu incl. onbeperkt drinken
€99,95

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Levend Cluedo

Bij Fundustry Events beleef je de leukste en spannendste uitjes. Kom samen met je vrienden, familie of collega’s om de sensatie te proeven. Ben jij er klaar voor om de moord op te lossen en de moordenaar te vinden? Kom erachter tijdens Levend Cluedo!

Wie is de dader?

Op de afgesproken locatie vind je onze hoofdrechercheur, er is een moord gepleegd en jullie zijn uitgekozen om deze op te lossen. Maar wie kan de moordenaar toch zijn? Na een korte uitleg gaat het spel meteen van start. In teams gaan jullie de strijd tegen elkaar aan om de moordenaar te vinden. Het is nu zover, ga in jouw uitgekozen stad samen met je team op tocht om alle bewijzen te vinden en de moordenaar te stoppen.

Bewijs van Moord!

In de uitgekozen stad zijn de verschillende bewijzen over de stad heen verdeeld.  Het is jullie taak om deze te vinden en te analyseren. Is het wel een moord? En wat is het moordwapen? Waar duiden deze sporen naartoe? Werk en bespreek alles samen tijdens dit spannend en actievolle uitje! Maar laat er geen gras over groeien, des te langer het duurt des te meer moorden er gepleegd zullen worden. Wees de held van de dag en vind de moordenaar als eerste. Vinden jullie de moordenaar als eerste? Kom er snel achter bij Fundustry Events en beleef een onvergetelijke dag!

Cluedo Arrangement

Deze geweldige citygame kun je spelen in een stad naar keuze! Speel deze spannende citygame samen met je vrienden, familie of collega’s voor meer plezier. Om het uiterste uit je dag te halen kun je deze citygame combineren met een ander uitje! Na het vinden van de moordenaar zal je vast trek hebben gekregen. Geniet van een hapje of drankje na zo’n spannende citygame om de dag gezellig af te sluiten. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze site met alle horecamogelijkheden!


Boek Levend Cluedo

De spannendste citygame boek je snel en gemakkelijk. Direct een datum reserveren en betalen, meteen klaar voor het leukste dagje uit! Heb je een cadeaubon gekregen? Dan kun je de ontvangen code tijdens het boeken invullen. Boek dan het juiste uitje waar je een cadeaubon voor hebt. De prijs wordt dan automatisch verrekend.

1,5 meter Citygame

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart