Fundustry Amsterdam: Centrum locatie!

Fundustry Amsterdam is een top locatie midden in het centrum van onze hoofdstad Amsterdam. Een unieke locatie met escaperooms, ideaal startpunt voor diverse citygames en ruimte voor creatieve workshops. Maak je dagje uit of weekendje weg met vrienden compleet met een bezoek aan Fundustry Amsterdam. In Amsterdam, net buiten het centrum vind je een unieke paintballlocatie.Adres & Contact

Oudezijds Armsteeg 24
1012 GP Amsterdam
Telefoon 085-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Amsterdam Centraal Station - 5 min
Haarlem - 40 min
Amstelveen - 30 min

Faciliteiten

  • Midden in Stadscentrum
  • Ideaal startpunt voor Citygames
  • Goed bereikbaar

Unieke Stadslocatie

Amsterdam is de perfecte locatie voor een dagje uit of weekendje weg. Genieten met vrienden, familie of collega’s en samen werken aan gezelligheid en een goede band. Speel een spannende escaperoom bij ons binnen of trek eropuit in de stad met een hilarische citygame. Een goed bereikbare locatie midden in het centrum van Amsterdam. Net buiten het centrum is ook een unieke paintballlocatie in het groen.


Meest populaire uitjes in Amsterdam


Kaart van Amsterdam


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met meerdere centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Merksplas, Amsterdam en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo