Citygame locaties

Citygames zijn mogelijk in4 steden in Nederland en België.

Amsterdam
De ontmoetingsplaats in de stad zal naast de Bijenkorf zijn op het beursplein. Dit is op loopafstand vanaf het centraal station Amsterdam en naast diverse parkeergarages.

Adres: Beursplein 5, 1012 JW , Amsterdam

Rotterdam
Als locatie in de stad Rotterdam gebruiken we de markthallen.

DS. JAN SCHARPSTRAAT 298

3011 GZ ROTTERDAM

Ingang bij het marktplein en niet aan de achter ingang

Dordrecht
De ontmoetingsplaats in Dordrecht is voor het Stadhuis aan het Stadhuisplein. Het centraal station bevindt zich op slechts 5 minuten loopafstand van het centrum.

Adres: Groenmarkt 225, 3311 BD, Dordrecht

Eindhoven
De locatie in de stad Eindhoven voor het uitje is al vastgesteld. De ontmoetingsplaats in de stad zal op het 18 September Plein zijn. Deze locatie is dichtbij het centraal station en diverse parkeergarages.

Adres: 18 Septemberplein 4, 5611 AL, EindhovenOneindige mogelijkheden

Met keuze uit meer dan 65 steden in Nederland en België is er altijd wel een geschikte citygame locatie in de buurt. We spreken af op een vaste locatie in de stad en van daaruit wordt de game gespeeld. Iedere stad heeft zijn eigen mooie en spannende plekken om een stoere of hilarische citygame te spelen.


De populairste citygames


Alle citygame locaties


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met meerdere centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo