Fundustry Gouda: Snelle locatie!

In Moordrecht vind je de locatie Fundustry Gouda. Een voornamelijk gemotoriseerde locatie gericht op snelheid en behendigheid. Kom eens quad rijden, driften of een slipcursus volgen. Een potje paintball of een workshop volgen is ook mogelijk.Adres & Contact

Zuidelijke Dwarsweg 7a
2841 LK Moordrecht

Telefoon 085-8888581
E-mail [email protected]

Reistijd vanaf

Rotterdam - 10 min
Utrecht - 25 min
Amsterdam - 50 min

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Indoor en outdoor
  • Capaciteit 1000 personen
  • Veel horeca mogelijkheden

Oneindige mogelijkheden

Alles wat op wielen staat vind je hier. Een enorme slip-course, spectaculaire quad tracks en alle ruimte om de 4×4 onder controle te krijgen. Lees hier meer over Quad rijden in Gouda. Alle bedrijfsuitjes, teambuildingsactiviteiten, reünies, verjaardagsfeestjes, vrijgezellenfeesten of welke reden je ook maar hebt voor een evenement, op deze locatie kan je helemaal los gaan. Wil je iets speciaals organiseren? We hebben ongekende mogelijkheden, dus daag ons uit!


Meest populaire uitjes in GoudaHoreca mogelijkheden

Toon alle horeca
bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

Kaart van Gouda


De beste uitjes vind je bij Fundustry Adventures!

Een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag organiseer je bij Fundustry! Met vele centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry organiseert al jaren succesvolle kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit meer dan 20 activiteiten als: quad rijden, slippen, offroad rijden, boogschieten, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry ook uitgebreide horeca mogelijkheden om jouw uitje helemaal compleet te maken.

Met meerdere centraal gelegen locaties in Nederland, is Fundustry goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Merksplas en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Komen vergaderen met je collega’s? Dat kan! Fundustry heeft twee geschikte vergaderlocaties, met gratis gebruik van een beamer en flip-over! Ga na het vergaderen ook met het hele team quad rijden, slippen of meedoen aan de escaperoom. Voor een effectieve en actieve vergadering!

De activiteiten bij Fundustry beginnen al vanaf slechts €9,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze speciaal samengestelde combi-deals of stel je eigen uitje samen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo