Management weekend

Prijzen en tijdsduur

1 of 2 nachten
Managementweekend Basis
 • Koffie, Thee, Water
 • Vergaderkit incl. Beamer(scherm)
 • Break Bites
  (zoet, zout en snack)
 • Ontbijt, Lunch en Diner
 •  
 •  

€ 109,95 p.p.

Boek direct
1 of 2 nachten
Managementweekend XL
 • Koffie, Thee, Water
 • Vergaderkit incl. Beamer(scherm)
 • Break Bites
  (zoet, zout en snack)
 • Energizers van 15 min.
 • Ontbijt, Lunch en Diner
 •  

€ 134,95 p.p.

Boek direct
1 of 2 nachten
Managementweekend XXL
 • Koffie, Thee, Water
 • Vergaderkit incl. Beamer(scherm)
 • Break Bites
  (zoet, zout en snack)
 • Energizers van 15 min.
 • Teambuilding van 1,5 uur
 • Ontbijt, Lunch en Diner

€ 159,95 p.p.

Boek direct

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, combinatie uitjes, groepsprijzen en speciale programma’s kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.


Management Weekend

Bij aankomst is er direct de mogelijkheid om te vergaderen. Op de mooie locatie is de vergaderruimte ingericht als U-vorm inclusief flipover, beamer en ergonomische stoelen. We zorgen voor een constructieve en ontspannen vergadering.

Samenwerken met het Team

Er zijn talloze activiteiten voor echte teambuilding. Tijdens het management weekend is het belangrijk om met het team dichter bij elkaar te komen. Samen vuur maken tijdens Expeditie Robinson of ontsnap uit een van onze leuke escaperooms. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om Teambuilding games te spelen op de locatie van het management weekend. Zo zijn er krachtspellen en teamwork spellen in het bos.

Teambuilding in bos

Lunch tijdens Management Weekend

Op de locatie gaan jullie aan lange tafels voor het buffet. Een smakelijk buffet dat vers voor jullie wordt bereid met allerlei heerlijke gerechten staat klaar om van gegeten te worden. Gezellig na kletsen over de leuke teambuilding activiteiten. Een gezonde lunch waarmeer iedereen even oplaadt voor het middagprogramma.

Overnachting

Bij de avontuurlijke locatie heb je de ruimte om ’s avonds nog wat gezellige spelletjes te spelen. Tijdens een kampvuur wordt de dag nog eens doorgesproken met het team en daarna is het tijd om goed te slapen. De locatie is voorzien van knusse kamers met ieder een eigen badkamer zodat iedereen zich nog even terug kan trekken.

De volgende morgen staat het ontbijt klaar in de gezamenlijke ontbijtzaal. Vers fruit, yoghurt en brood met eieren en spek staan op jullie te wachten. Na het ontbijt is er de ruimte voor een goede brainstormsessie. Uiteraard zijn alle benodigdheden van een brainstormsessie geregeld zodat er aan niets anders gedacht hoeft te worden.

Afsluiting Teambuilding Weekend

Je kunt ervoor kiezen om nog een activiteit te betrekken bij het management weekend. Een kleine activiteit om de band binnen het team nog meer te versterken. Als echte afsluiting van het onvergetelijke weekend is er een heerlijke lunch beschikbaar. Met de keuze uit soep, tosti’s en verse broodjes.


Management Weekend op maat

Ben jij op zoek naar een onvergetelijk management weekend? Het kan bij Fundustry Adventures. Het volledige programma wordt verzorgd en samengesteld naar wens. Laat het organiseren maar aan ons over en geniet van een onvergetelijk management weekend!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met alle centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in o.a.: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Amsterdam, Apeldoorn, Antwerpen, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €24,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo