Prijzen en tijdsduur

3 uur
Bachelor Extra

€ 64,95 p.p.

Boek direct
4 uur
Bachelor Deluxe

€ 79,95 p.p.

Boek direct


Deze bedrijven zijn al fan!

kpn
achmea
klm

Vrijgezellenuitje speciaal voor Mannen!

Vrijgezellenuitje speciaal voor mannen. Samen met je maten nog één  keer de vrijheid vieren! Geniet met elkaar en maak nog even lol tijdens deze hilarische activiteiten. Het uitje bevat gemotoriseerde activiteiten, maar biedt ook de ruimte om aan de (poker)tafel even bij te kletsen, zelf met een heerlijke whiskey in de hand. Alles is mogelijk. Staat jouw ideale combinatie voor een vrijgezellenfeest hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op. Dan maken we je uitje helemaal op maat. Ook is het mogelijk om een BBQ of drankpakket erbij te kiezen!

Deze activiteiten zijn alleen te doen in Harderwijk en Nijmegen.

Just for men!

Voetbalgames – 2 uur
Tijdens de voetbalgames ga je 3 te gekke uitdagingen aan. Levend tafelvoetbal laat jullie als een team samenspelen, net als Electric Shock Soccer. Tot slot ook een potje Footdarts waarbij je schiet op een groot dartbord in de hoop dat je bal blijft plakken op de hoogte score.

Quad Rijden – 1 uur
Quad rijden kan sinds kort ook in Nijmegen. De unieke combinatie met Voetbalgames kan zelfs alleen in Nijmegen en Harderwijk. Tussen de bomen in het bos en door de open velden probeer je behendig je voertuigen te beheersen. Een volledig gemotoriseerde activiteit waar jij en maten nog lang overna zullen praten.

Poker workshop – 3 uur
In een rustige en gezellige sfeer ga je een potje pokeren met je vrienden. Kennis van enkele basisregels is gewenst, maar we leggen ook nog alles uit om er zeker van te zijn dat ieder met dezelfde regels speelt. Het gebruik van professionele fiches maakt het compleet. Zet je pokerface maar op en bluf je door je laatste vrijgezellenavond heen.

Whiskey proeverij – 1 uur
Tijdens de whiskey proeverij krijg je vier heerlijke smaken voor gezet. Elke whiskey heeft zijn eigen kenmerken, geur, kleur en smaak. Aan jullie om die te ontdekken en te vergelijken. Voor iedere whiskey is er een nieuw proefglas zodat de smaken niet mengen. Wat is jullie favoriet?


Horeca mogelijkheden

Toon alle horeca

Om je vrijgezellenfeest compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je bedrijfsuitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. We hebben vele diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste bedrijfsuitjes vind je bij Fundustry!

Een bedrijfsuitje organiseer je bij Fundustry Events! Met acht centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle bedrijfsuitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende uitjes als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken.

Met zeven centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Rijkevorsel, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De bedrijfsuitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze bedrijfsuitjes of vraag een offerte aan om zelf een bedrijfsuitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo