Moorddiner

Moordspel

2 uur
  • Moordspel Game
€34,95
Boek

Moorddiner

Compleet!
  • Moordspel Game
  • Heerlijk 3-gangen menu
€69,95
Boek

Fundustry Deal TOP

Meest populair!
  • Ontvangst met koffie & muffins
  • Moordspel Game
  • 2 extra activiteiten naar keuze
  • BBQ (do it yourself) + 3 drankjes
€99,95

Deze bedrijven zijn al fan!

kpn-final
achmea
klm

Los het moordmysterie op!

Moord dinerspel

Tijdens dit detectivespel ga je op zoek naar motieven en alibi’s om zo de moordenaar te ontmaskeren. Je kruipt in de rol van verdachte of inspecteur en gaat zo de ondervragingsrondes in. Je werkt in teams om de moordenaar te ontmaskeren, dat maakt het moorddiner een perfect teamuitje.

Coronaproof Moorddiner op 1.5 meter afstand

Het moorddiner is prima op afstand met elkaar te spelen. Het moorddiner script dat je krijgt is erop gericht dat je niet in contact komt met andere spelers. Het ondervragen van verdachten gaat op veilige afstand en de attributen worden na ieder evenement extra schoongemaakt. Tijdens het dineren neem je plaats aan ruim opgezette tafels. De manier waarop het eten geserveerd zal worden verschilt per locatie.

Moorddiner script

Het betreft een moord op kantoor. Een groot bedrijf dat op het punt van doorbreken stond kampt met een moord. De verdachten zijn collega’s, familie en vrienden. Elk met hun eigen verhaal. Veel meer wordt er niet verklapt, ga zelf de uitdaging aan door dit dinerspel te spelen onder het genot van een heerlijk driegangen diner van de chef. Je kunt kiezen uit een vlees/vis/vegetarisch menu. Drankjes zijn niet bij de prijs inbegrepen. Dit dinerspel kan al gespeeld worden vanaf 8 personen, des te groter de groep des te spannender. Er komen dan meer rechercheurs in het spel om mee te overleggen. Een ideaal detectivespel dus voor een moorddiner bedrijfsuitje!

Moorddiner organiseren

Op zoek naar een perfect bedrijfsuitje of een spannend vrijgezellenfeest? Bij Fundustry is het organiseren van een moorddiner super makkelijk. Je hoeft zelf geen spel te bedenken of thuis een diner voor te bereiden, wij regelen alles. Tijdens het moorddiner ga je een moord oplossen die gepleegd is. In verschillende rondes worden de verdachten van de moord ondervraagd, tussen de rondes door genieten jullie van drie heerlijke gangen. Een diner met spel organiseren is zo gedaan.


Moordspel op locatie

 

Boek voor jouw locatie

Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Wil jij jouw eigen onvergetelijke dag samenstellen? Bekijk onze favoriete deals hier.

Fundustry Adventures Logo