Op stap met een oud rechercheur

Op stap met een oud Rechercheur

Ontdek de stad eens anders!
  • Op Stap met een Oud Rechercheur
€24,95

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Op Stap met een Oud Rechercheur
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco met Muffin
  • Op Stap met een Oud Rechercheur
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Op stap met een oud rechercheur

Programma

Met onze ex-rechercheur ga je op boevenpad door de spannendste wijken van de stad. Je wordt ontvangen op een centrale locatie in het hartje van Amsterdam. In overleg zijn andere steden ook mogelijk. Tijdens de tour laat je je meeslepen door de spannende anekdotes en verhalen over nooit opgeloste politiezaken of uit de hand gelopen liquidaties.

Eerst gaan we naar Chinatown, gelegen op de Zeedijk. Zeedijk was een buurt die er in de jaren 70 een stuk minder vriendelijk uitzag. Daarna gaan we door naar de Warmoesstraat, een politiebureau waar veel geschiedenis staat geschreven met onze rechercheur. Daarna gaan we richting de Wallen, een van de meest criminele wijken in Amsterdam. Het Op stap met een oud rechercheur is leuk voor zowel jong als oud!

 

Voor wie?

De Op stap met een oud rechercheur tour is geschikt voor alle typen uitjes! Zowel bedrijfsuitjes als vriend(inn)en uitjes, teamuitjes of gewoon een gezellige familiedag! Deze Game zit vol met opdrachten waar je samen oplossingen op moet bedenken. Je zou Op stap met een oud rechercheur tour ook kunnen kiezen als ideaal Teambuilding uitje!


Uitstapje op maat

De ‘Op stap met een oud rechercheur’ is ook leuk om te combineren met een workshop, lunch of diner. Bekijk ons uitgebreide menukaart voor de lekkerste BBQ’s en gerechten. Om jouw uitje perfect op maat te maken, mag u gerust even bellen om alle mogelijkheden te bespreken.


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo