Pop Quiz

Pop Quiz

Fun voor iedereen!
  • Gezellige Pop Quiz
€34,95
Boek direct

Fundustry XL Deal

Compleet pakket!
  • Koffie met Muffin
  • Gezellige Pop Quiz
  • Kipmenu incl. drankje
€49,95

Fundustry XXL Deal

Meest populair!
  • Koffie of Prosecco
   met Muffin
  • Gezellige Pop Quiz
  • Extra activiteit naar Keuze
  • Keuze uit BBQ of
   3 gangen menu
€79,95

Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
Klm Fan
Achmea

Pop Quiz

Kent u alle popnummers en kunt u uzelf een echt muziekkenner noemen? Test het tijdens onze Popquiz! Nodig uw collega’s, vrienden of familie uit voor een ochtend, middag of avond Popquiz en ga de strijd met elkaar aan. Het team dat de meeste punten verdient met het raden van de goede antwoorden over de popidolen van verschillende tijden gaat er met de prijs vandoor! Durf jij het aan?

 

Programma

Op een van de gekozen Fundustry locaties wordt u verwacht door onze Popquiz master. Hij of zij zal u een korte introductie geven en hierna wordt het hele gezelschap in teams verdeeld. Wie van uw teamgenoten is redelijk op de hoogte van de muziek van nu en uit de jaren ‘60, ‘70, ‘80 en ‘90? Niet alleen de titel van het nummer is belangrijk, maar artiesten ook! De Popquiz bestaat uit verschillende rondes, waarin veel punten te verdienen zijn. Het team gaat naar huis met de enige echte Popquiz trofee!


Boek de Popquiz


Is je groep te groot om te boeken?
Vraag dan een offerte aan!


De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Adventures! Met veel centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Adventures organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Adventures ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met diverse centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Adventures goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Apeldoorn, Amsterdam, Gouda, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Adventures? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Adventures heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Adventures beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Fundustry Adventures Logo