Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
icon-klm
achmea

Quad rijden in Harderwijk

Quad rijden kan nu ook op Strand Horst. Op onze event locatie Harderwijk ligt een gloednieuw quadparcours. Een unieke beleving op de quadbaan met schuine hellingen, bruggen en andere obstakels. Perfect voor een middagje weg met familie, vrienden of collega’s. Zo’n tof bedrijfsuitje heb je nog nooit gehad!

Quad parcours in Harderwijk

Op Strand Horst ligt locatie Fundustry Harderwijk. Aan het water en tussen het groen vind je onze sfeervolle event locatie. De quadbaan is voorzien van diverse behendigheidsobstakels. Je gaat over schuine hellingen, door modderkuilen en over houten bruggetjes. Kort door de bochten vergt een goede stuurtechniek op de quad. Een parcours vol uitdagingen voor de beginnende en wat meer ervaren quad rijder.

quad rijden


Onze Quads

De krachtige elektrische quads die over het parcours gaan in Harderwijk vergen veel energie van je. Een goede stuurtechniek is belangrijk en controle over de quad is noodzakelijk. Iedereen kan op deze quads rijden, je hebt er geen rijbewijs voor nodig. Je hoeft enkel te sturen, gas geven en remmen, dat moet lukken! De powervolle accu’s in de quad doen het zware werk voor je. In verband met veiligheid worden er instructies gegeven en krijgt iedereen een helm op. Op de quad baan rijd je in roulatie, zo kun je ook leren van anderen die aan het rijden zijn. Ook erg leuk om te kijken naar je vrienden of collega’s hoe zij het ervan af brengen.

Waarom Elektrische Quads?

Quad rijden op Strand Horst kan niet zomaar. Omdat Fundustry Harderwijk midden in een natuur- en recreatiegebied ligt moeten we rekening houden met de omgeving. Elektrische quads hebben geen uitstoot en vervuilen de lucht dus niet. Met de krachtige accu’s die dagelijks worden opgeladen zijn ze net zo sterk als quads op diesel. De elektrische quad veroorzaakt minder geluidsoverlast en dus meer FUN voor iedereen.

Event locatie Harderwijk (Ermelo)

Bij Fundustry Harderwijk kun je niet alleen quad rijden, er zijn ook veel paintball velden. Combineer je uitje en ga na het quad rijden je energie eruit knallen tijdens een potje paintball. In Harderwijk is ook voldoende ruimte om te vergaderen of om workshops te volgen. Een stijlvolle locatie waar je met mooi weer ook buiten van de horeca kunt genieten. Op het terras worden BBQ’s georganiseerd en kan je genieten van de lekkerste menu’s met een goed stukje vlees. Maak je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest compleet door een passend horeca arrangement toe te voegen aan je activiteiten. Zo hoef je nergens over na te denken, wij regelen alles voor je.

Adres locatie Harderwijk

Je vindt Fundustry event locatie Harderwijk op:

Fundustry Harderwijk
Palmbosweg 8
3853 LB Ermelo

Direct boeken voor een quad uitje kan op de reserveringspagina.


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. Op de locatie in Nuenen hebben we diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met tien centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart