Deze bedrijven zijn al fan!

Kpn Final
icon-klm
Achmea

Quad rijden in Nijmegen

Beleef een spectaculaire ervaring bij Fundustry Nijmegen. Quad rijden door de modder was nog nooit zo gaaf. Het perfecte uitje voor een vrijgezellenfeest op bedrijfsuitje. Wie komt er zonder kleerscheuren over het parcours vol met bochten, hobbels, bruggetjes en kuilen heen. Op de quad rijd je rustig om alle obstakels goed en veilig te kunnen overwinnen.

Quad Parcours in Nijmegen

Locatie Fundustry Nijmegen ligt op de Groene Heuvels in Ewijk. Een rustige dorpje aan de rand van de grote stad, vol bomen, struiken en grasvelden. Op de behendigheidsbaan liggen, staan en hangen diverse obstakels. Je rijdt over boomstammetjes, schuine hellingen en door kuilen heen. Op tijd bukken voor latten en over de hobbelige brug laten je tot het uiterste gaan op de quad.

quad rijden


Onze Quads

Op de quadbaan in Nijmegen rijden we met elektrische quads, deze hebben een krachtige accu die dagelijks opgeladen wordt om de maximale power eruit te halen. Het voertuig trekt je zo door de modder heen. Je hoeft zelf niet te schakelen, alleen gas en remmen. Quad rijden kan iedereen, ook de vrouwen ;). Om het veilig te houden krijgt iedereen een helm op en worden er veiligheidsinstructies gegeven. In roulatie ga je de baan op, zo wordt het niet te vol op het quad parcours en kun je kijken hoe de anderen het ervan af brengen. Uiterst leerzaam en ook zeker genieten om naar je vrienden of collega’s te kijken die een grote rode quad besturen.

quad rijden nijmegen

Waarom Elektrische Quads?

Omdat we bij Fundustry Nijmegen in het groen zitten is het belangrijk de natuur zoveel mogelijk met rust te laten. Elektrische quads zijn beter voor het milieu, maar hebben dezelfde trekkracht als quads op diesel. Het opladen van de accu’s is duurzamer dan het steeds weer bijvullen van de dieseltanks. Het elektrische quad rijden doet niks af aan andere quads, er is geen sprake van uitstoot en minder geluidsoverlast voor buur en natuur.

Event Locatie Nijmegen (Ewijk)

Naast het quad rijden kun je bij Fundustry Nijmegen ook andere uitdagingen activiteiten doen. Zo is er een klimpark, ideaal voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Hoog tussen de bomen elkaar vertrouwen en vooruit helpen op de touwen. In Nijmegen is ook voldoende gelegenheid voor een potje paintball of airsoft. De drie grote velden bieden alle ruimte. Zowel binnen als buiten is er ruim de plek om te genieten van de horeca. Het terras en ook de binnenruimte zijn sfeervol aangekleed en laten je thuis voelen. Combineer je uitje met één van onze horeca arrangementen zoals BBQ’s of Menu’s en je bent de hele dag op stap! Perfect voor vrijgezellenfeest en bedrijfsuitjes, wij ontzorgen je volledig.

Adres locatie Nijmegen

Je vindt Fundustry event locatie Nijmegen op:

Fundustry Nijmegen
Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk

Direct boeken voor een quad uitje kan op de reserveringspagina.


Horeca bij jouw uitje

Toon alle horeca

Om je uitje compleet te maken, verzorgen we ook al het eten en drinken gedurende de dag. Voor, tijdens en na je uitje kun je genieten van een kop koffie of thee, een snack of uitgebreid diner. Op de locatie in Nuenen hebben we diverse horeca mogelijkheden. De onderstaande horeca opties kunnen per locatie verschillen. Neem contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken per locatie.

bbq
BBQ
Vanaf 27,50
bitterballen
Borrel snacks
Vanaf 5,95
drinken
Drankjes
Vanaf 2,45
panini
Panini
5,95
lunch
Lunch
Vanaf 12,50

De leukste uitjes vind je bij Fundustry!

Een uitje organiseer je bij Fundustry Events! Met tien centrale liggingen en talloze activiteiten is niets te gek voor ons!

Fundustry Events organiseert al jaren succesvolle uitjes. Jij geeft aan wat je wilt doen en wij maken een uitje geheel op maat. Je hebt keuze uit tientallen verschillende activiteiten als: quad rijden, slipcursus, 4×4 rijden, paintball, driften en nog veel meer! Daarnaast biedt Fundustry Events ook uitgebreide horeca mogelijkheden om je uitje helemaal compleet te maken.

Met acht centraal gelegen locaties in Nederland is Fundustry Events goed bereikbaar voor iedereen. Op onze locaties in: Assen, Gouda, Rotterdam, Eindhoven, Nijmegen, Antwerpen, Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht en Harderwijk is er voldoende plek om zowel kleine- als grote groepen te ontvangen. Daarnaast zijn de locaties goed bereikbaar en zijn er voldoende parkeerplekken aanwezig.

Waarom Fundustry Events? Jaarlijks ontvangen wij ruim 200.000 bezoekers en houden er vele positieve reacties aan over. Fundustry Events heeft vele combinatie mogelijkheden en biedt relatief goedkope uitjes aan. Met de vele locaties zijn wij altijd wel in de buurt!

De uitjes bij Fundustry Events beginnen al vanaf slechts €19,95 per persoon! Alle uitjes zijn inclusief begeleiding en groepsfoto. Kies uit onze uitjes of vraag een offerte aan om zelf een uitje samen te stellen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

fundustry logo zwart