quad rijden

Quad rijden

Voel de wind in je haren terwijl je op een uitdagend parcours racet tegen je vrienden. Quad rijden is actie, spanning en vrijheid! Een ervaring die je altijd bij zal blijven. Kom ook quad rijden bij Fundustry!

 • Stoere quads
 • Heerlijk outdoor
 • Geweldige parcours
 • Geen rijbewijs verplicht
 • Inclusief begeleiding
 • Roulatie

4.5/5 (10 reviews)

Quad rijden op een uitdagend parcours!

Quad rijden op een uitdagend parcours!

Quad rijden is spectaculair en geeft je een onvergetelijke ervaring! De scherpe bochten, schuine hellingen en moeilijke obstakels zorgen voor een zeer uitdagend uitje. Daarnaast zorgt het racen tegen vrienden ook voor veel adrenaline en spanning! Voor quad rijden heb je geen ervaring nodig. Behendigheid, evenwicht en veel lef is wat je nodig hebt! Durf jij dit aan?

Behendigheids- vs snelheidsbaan

Op onze quadbaan in Gouda en op de quadbaan in Eindhoven ga je eerst aan de slag om de quad te leren kennen. Op de behendigheidsbaan leer je sturen en obstakels te ontwijken. Rijd over de wipwap, slalom, schuine helling en scherpe bochten. Als je dit onder de knie hebt kun je even los op de vrije quad baan even verderop. Lees verder...

Kom quad rijden op deze locaties

Kom quad rijden op deze locaties

Quad rijden bij Fundustry

quad rijden tussen bomen

Quad rijden

 • 1 uur fun

39,95 p.p.

Boeken
quad rijden in het bos

1uur quad rijden + 2 uur offroad rijden

 • 3 uur fun!
 • Combi deal quad en offroad rijden

104,95 p.p.

Boeken
man in jurassic park off road auto

Men's special

 • 2 uur fun
 • Combi deal quad en offroad rijden

84,95 p.p.

Boeken
man begeleid auto

Men's special XL

 • 3 uur fun
 • Combi deal quad, offroad en driften

119,95 p.p.

Boeken

Quad rijden programma

Quad rijden programma

Na een warm ontvangst op onze locatie wordt je meegenomen naar ons terrein, waar tevens ook het quad parcours is. Een instructeur vertelt hoe de dag er zal uitzien en geeft een korte introductie over de quads. Daarna kan de fun beginnen! Je stapt op de quads en rijdt weg. Van de ene bocht naar de andere helling probeer je het parcours te overmeesteren en tegelijkertijd ook je tegenstanders af te schudden! I.v.m. veiligheid en op basis van beschikbaarheid is er sprake van roulatie tijdens het rijden.

Polaris Phoenix 200

De Phoenix 200 quad met 196cc motor, automatisch schakelenen en lange reisvering leveren comfort én prestatie. Lees verder...

Reviews

Wat een ontzettend leuke dag hebben wij gehad op Fundustry in Moordrecht. Een programma met verschillende activiteiten zoals Expeditie Robinson, quad rijden en offroad rijden. Ik vond zelf het offroad rijden ontzettend gaaf. Lekker met een auto door de modder rijden. Bij Expeditie Robinson was het super leuk om vuur te maken. We hadden ook echt een gezellige begeleider. Wij komen zeker nog terug, tot de volgende keer!

Rianne
2 jaar ago

Slipcursus, offroad rijden en een ongevallensimulator, we hebben ons zeer goed vermaakt. Het was uitstekend georganiseerd, de begleider Daly deed het heel goed en was professioneel. Leuke activiteiten, we hebben ons erg goed vermaakt. Echt een leuke middagvullende activiteit! Aanrader!!

Danny
2 jaar ago

Samen met een vriendin een slipcursus gedaan. 2 uur. Leuke afwisseling van theorie en praktijk. Samen veel kunnen oefenen. Gezellig ontvangen door Gert-Jan! En veel tips gehad en erg gelachen. Was geslaagd.

Anne-Marije
2 jaar ago

Te gekke slipcursus gedaan! Wat een ervaring! Zeer bekwaam personeel om je gerust te stellen met duidelijke uitleg. En daarna lekker genoten van wat eten en drinken. Ik kom zeker nog een keer terug!

Harmen
2 jaar ago